Ovo je rođena sestra Melanije Tramp koju je godinama krila od javnosti!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovo je rođena sestra Melanije Tramp koju je godinama krila od javnosti!

Ona joj je najveća podrška u životu

Iako je Melanija izabrala da se bavi javnim poslom i o njenom životu se gotovo sve zna, malo ko zna kako izgleda njena sestra, Ines Knaus.

Melanija i Ines su bile nerazdvojne tokom odrastanja, a od majke koja je radila u fabrici dečje odeće su nasledile ljubav prema modi.

„One nikada nisu nosile odeću iz prodavnice. Svu svoju odeću su same kreirale i šile“, rekao je svojevremeno neimenovan izvor.

Ines je dve godine starija od Melanije, a kako je bivša prva dama jednom prilikom rekla, upravo ona joj je i najveća podrška.

Njih dve su se iz malog grada u Sevnici prvo preselile u Ljubljanu gde su pohađale srednju školu i maštale o poslu u modnoj industriji. Vođene idejom da postanu velika imena u svetu mode, sele se u Milano, gde Melanija zapada za oko modnim agentima. Odmah su joj ponudili da radi kao model. Ipak, Ines nije bila te sreće. Iako je imala veliku želju da postane modni dizajner, to je ostao samo pusti san.

„Zaista je želela da se bavi modom, ali nije znala kako da se probije. Nije bila poput ostalih devojakam tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Bila je pristojna i veoma fina“, rekao je pariski fotograf El d Basevil koji je imao prilike da ih upozna.

Ipak, Ines je nastavila da prati sestru u stoipu, pa se sa njom seli u Njujork, gde i danas živi i to u luksuznom stanu u Park Aveniji i bavi se umetnošću.

Inače, Ines je vrlo aktivno koristila društvene mreže do 2016. Međutim, kada je Melanija postala prva dama, više nije bila akivna.

Ipak. glredajući stare fotografije jasno se vidi koliko sestre lice. I Ines je poput Melanije vlozgodna i lepa žena.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top