MILAN MARIĆ U VEZI S BJELINOM ĆERKOM?

Printscreen/Instagram

Poznati

MILAN MARIĆ U VEZI S BJELINOM ĆERKOM?

Ljubavni život Milana Marića obavijen je velom tajne, a on o emotivnim vezama govori jako retko.

Glumac Milan Marić nerado govori o privatnom životu, a govorilo se da je naklonjen starijim damama. Da mu razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku u emotivnom odnosu, što je i sam izjavljivao.

„Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe“, rekao je svojevremeno za „Story“ glumac.

Sada stiže vest da je Milan u vezi sa Miom, ćerkom Dragana Bjelogrlića. Kako piše “ Blic“, par se upoznao tokom snimanja filma „Toma“, čiji autor je upravo Bjelogrlić, a Milan i Mia su se zbližili na proslavi nakon dočeka Nove 2022. godine. Međutim, o svojoj vezi još uvek ne žele da govore javno.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top