Ako imate ovakvog muža pored sebe, PRAVA STE SREĆNICA

pixabay.com

Ljubav i seks

Ako imate ovakvog muža pored sebe, PRAVA STE SREĆNICA

Ako je vaš muskarac rođen u neka od ova četri znaka, astrolozi tvrde da ste prava srećnica

LAV

Jednostavno je tip tate koji će sve želje ispunjavati deci, jer želi da bude savršen otac. Njegova deca, njegov najveći ponos, dostignuće. Voli da ih svima pokazuje, i vodi svuda sa sobom. Deca su mi uvek na prvom mestu, ume i da ih i razmazi . Bilo kako bilo, veoma brižan i pažljiv otac, koji će svoju decu obasipati pažnjom i poklonima.
RAK
Njemu je porodica je uvek na prvom mestu, ma šta god da se dešava. Dan kada on saznaje da ste u drugom stanju, njegov svet kreće samo oko vas da se vrti. Neće mu biti teško da vam u pet sati posle ponoći sprema da jede, ili da vam ispuni neku želju. Kada beba dođe, dolazi bajka u vaš dom. Otac Rak će se pobrinuti da se njegovo dete oseća voljeno i da nauči da mu je porodica uvek podrška, bez obzira na sve.

VAGA
Uvek inovativni i prezanimljivi, nikada neće dosaditi vašoj deci. Puni su strpljenja, i veoma kreativni u osmišljavanju novih igrica sa decom. Iako su najzabavniji među horoskopskih znakovima, mogu biti veoma ozbiljni. Veoma im je bitno da im se deca razvijaju u emocionalno inteligentne ljude.

Najzena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top