DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART 2022.

Ovan

Ovnove koji traže posao očekuje odlična poslovna ponuda i važan razgovor za posao. Divno raspoloženje biće upotpunjeno lepim putovanjem u dvoje. Slobodnim Ovnovima predstoji poznanstvo sa jednom fatalnom Vagom ili Blizancem. Problem sa urogenitalnim sistemom.

Bik

Očekuje vas povišica plate ili vanredni finansijski dobitak. Puni ste optimizma i to prenosite na prijatelje i partnera. Očekuje vas lep i harmoničan dan u društvu partnera. Pred vama je danas bogat društveni život i izlazak na kojem ćete se sjajno provesti. Promenite režim ishrane.

Blizanci

Ovo je dan kada ćete biti u svom elementu, a vaše samopouzdanje i radni elan doprineće tome da dobijete priznanja i pohvale od strane nadređenih. Mnogi Blizanci mogu se danas naći na ljubavnoj prekretnici. Jednostavno, kao da ste se umorili od svega i želite nešto bitno da promenite na svom ljubavnom planu. Glavobolja.

Rak

Danas vas očekuje važan poslovni razgovor, a s tim u vezi može biti promena vašeg ranije zacrtanog plana. Raspoloženi ste za ljubav i zračite posebnim magnetizmom. Pred vama je dan prepun harmonije i romantike, a vaš odnos s partnerom karakteriše sve veće zbližavanje. Dobro se osećate.

Lav

Planete su vam posebno naklonjene ako planirate početak biznisa, a moguće je da će se u vaše poslovanje uključiti neki vaš prijatelj. Lavovi koji su u vezi planiraju danas putovanje, a misli su im okrenute ka nekim egzotičnim destinacijama gde će uživati s partnerom. Više se odmarajte.

Devica

Očekuje vas poslovno putovanje i uspešni pregovori s inostranstvom ili poslovnim saradnicima koji žive daleko od vas, u nekom drugom gradu. Reagujte pravovremeno i ispravite neku nepravdu između vas i partnera. Posvetite mu više pažnje. Osetljivost grla.

Vaga

Ovaj dan može proteći u znaku nekih priznanja i pohvala od strane vaših prepostavljenih. Što je najvažnije, bićete zadovoljni sobom. Uprkos tome što ne volite da mešate posao i ljubavni život, ovaj dan vam donosi posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u vezu s nekom osobom koju ćete upoznati preko posla. Izbegavajte energetska pića.

Škorpija

Ako odavno priželjkujete neku promenu na poslu ili da čak promenite radno mesto, ovo je savršen dan za ta rešenja. Ukoliko ste već duže vreme nezadovoljni svojom vezom, ovaj dan uživate posebnu naklonost zvezda za rešenje problema, jer najobičniji razgovor može imati izvanredan efekat. Depresivni ste!

Strelac

Ovaj dan posvetite rešavanju dugotrajnih problema. Ako imate neke neporazume ili problematičan odnos sa nekim poslovnim saradnicima, danas će vam poći za rukom da izgladite odnose.

Očekuje vas lep izlazak s partnerom, a moguće je i neko kraće putovanje. Puni ste energije.

Jarac

Akcenat je u potpunosti na finansijama, a mudri poslovni potezi mogu u značajnoj meri popraviti vaše finansijsko stanje, i to na duže staze. Prilika za flert biće na svakom koraku, pa ćete na taj način moći da pronađete i svoju srodnu dušu. Više se odmarajte.

Vodolija

Danas će biti važno da budite strpljivi i istrajni, jer možete naići na neke prepreke i neizvesnost u vezi sa važnim poslom. Ljubav i posao se danas u velikoj meri prepliću, pa se danas možete upustiti u ljubavnu vezu sa nekom osobom sa kojom poslovno sarađujete. Uradite mamografiju.

Ribe

Ukoliko budete slušali svoju intuiciju, načinićete dobre poslovne poteze i proširiti poslovnu saradnju. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog fatalnog Bika ili Raka. Ribe koje su u vezi očekuje lep i harmoničan period s partnerom. Osetljivost stomaka.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top