Rastali se Vladan Savić i Jovana Jocić!

Printscreen/Instagram

Poznati

Rastali se Vladan Savić i Jovana Jocić!

Razvod Vladana Savića i Jovane Jocić više nije tajna

Pevač Magla benda Vladan Savić odlučio je da se razvede od svoje izabranice Jovane Jocić sa kojom ima ćerku Anđeliju. Vladan i Jovana godinama su živeli u vanbračnoj zajednici, a venčanje su nekoliko puta odlagali zbog nepovoljne situacije sa korona virusom.

Do nedavno jedan od najskladnijih parova potvrdio je priču o razvodu, a Savić je putem svog Instagrama profila otkrio kako je došlo do kraha ljubavi.

Instagram

– Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji – napisao je Vladan na Instagramu i dodao:

– Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala – dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Instagram

Ovim povodom oglasila se i Jovana koja je istakla da sa Vladanom ostaje u dobrim odnosima i da će, kao i do sada, zajedno brinuti o naslednici.

– Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu. Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi ovoga ne kontaktiraju jer nikakve dodatne komentare nećemo davati – napisala je blogerka na svom Instagram nalogu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top