Ljubav i horoskop – znaci koji su idealan spoj za sva vremena

pixabay.com

Ljubav i seks

Ljubav i horoskop – znaci koji su idealan spoj za sva vremena

Ako ste tek ušli u vezu i maštate o velikoj ljubavi za ceo život, sigurno je da vas “kopka” da li je vaš partner idealan za vas. Astrologija i horoskop imaju za cilj da vode sve znakove zodijaka ka pravom putu ka njihovoj budućnosti i istinskoj ljubavi.

Činjenica je da svaki horoskopski znak ima svoje privlačne kvalitete, ali da ipak ne funkcionišu sve kombinacije najbolje. Naravno, to ne znači da treba da odustanete od neke veze samo zato što partner i vi imate suprotstavljene znakove.

Pored sunčanog znaka, na kompatibilnost u ljubavi utiču i znaci meseca (emocionalna kompatibilnost), znaci Venere (ljubavna kompatibilnost) i znakovi Marsa (hemija). Astrolozi vam mogu uraditi personalni horoskop, kao i uporedni ljubavni horoskop. Ako poznajete i razumete druge elemente svoje natalne karte, poput podznaka, na primer, to vam može pomoći da shvatite nijanse.

Možda verujete da se suprotnosti privlače ili biste radije gradili odnos s nekim ko vam je sličan? Kojoj god grupi da pripadate, nije loše znati da postoje ljubavni spojevi kojima su zvezde naklonjene. Otkrivamo vam kombinacije horoskopskih znakova kojima se smeši skladna veza. Pročitajte.

Vodolija i Blizanci – ekstravagantna ljubav

Specifičnost i ekstragavantnost – u ove dve reči mogu se opisati osobe u znaku Vodolije i Blizanaca. S obzirom na slične ličnosti, ovakav ljubavni spoj je kombinacija kreativnosti i izuzetnih intelektualnih sposobnosti. Iako su veoma usklađeni jedni sa drugima i uživaju da provode što više vremena zajedno, oni takođe uživaju u svojoj nezavisnosti.

Pored toga što će veza između ova dva znaka uvek biti ispunjena smehom i humorom, važno je reći da svaka strana ume da poštuje individualnost i privatnost partnera. Zbog toga ljubav između Vodolije i Blizanca ima predispozicija da bude divna i harmonična.

Jarac i Bik – stabilna ljubav

Jedna od dobitnih ljubavnih kombinacija jeste Jarac – Bik, pre svega zbog sličnih sklonosti i životnih ambicija. Za osobe u znaku Jarca svojstvena je posvećenost radnim obavezama, planovima i rasporedima. Kao takve traže nekoga ko će ih razumeti i ispratiti na putu ka ciljevima. Bikovi se savršeno uklapaju u ovu “ljubavnu jednačinu”, jer teže udobnosti i pored izrazite posvećenosti karijeri mnogo mare za brak i porodični život.

Par Jarac – Bik ima velikih izgleda za uspešnu vezu, jer imaju zajednički cilj, a to je stabilna ljubav i siguran odnos.

Ovan i Strelac – rođeni jedni za drugo

Energija i ljubav koji “pršte” na sve strane predstavljaju rezultat odnosa koji grade Ovnovi sa Strelčevima. Poznati po svojoj pustolovnoj prirodi, veliki ljubitelji zabave i dobrog provoda osobe rođene u znaku Strelca i Ovna idealan su par. Karakteristično je da moraju imati svoj privatan prostor, hobije i interesovanja i da ih ne možete ograničiti da rade ono što vole. Međutim, kada su zajedno – stvaraju najuzbudljivija i najzabavnija iskustva koja se pamte ceo život.

Škorpija i Lav – strastvena ljubav

S obzirom da u u pitanju verovatno dva najstrastvenija znaka Zodijaka, Škorpija i Lav u ljubavi mogu da ostvare sve što zamisle. Kao dominantne ličnosti koje vodi strast i energija mogu da pomognu jedan drugom i izbalansiraju aroganciju i nadmenost.

Romantična veza između muškarca Lava i žene Škorpije funkcioniše veoma dobro, jer je Lav dominantan i kraljevski znak. S druge strane, sa svojom izraženom intuicijom, žena Škorpija zna da svog muškarca Lava “spusti na zemlju”, a da ga ne povredi niti kompromituje.

Romantična veza između muškarca Škorpije i žene Lava funkcioniše na malo drugačiji način. Ljubavnik Škorpija s uspehom otkriva tajne kako da učini da se njegova Lavica zaista oseća kao kraljica. U ovoj kombinaciji, mnogo puta će Škorpija premašiti očekivanja Lava.

Vaga i Blizanci – mirna i romantična veza

Vaga i Blizanci umeju da uživaju u društvu onog drugog. Romantična veza između ova dva znaka podrazumeva konstantan zajednički rast i motivaciju. Beskrajni razgovori, polemike, razumevanje – Blizanci i Vage koriste svoje znanje i intelekt da unaprede vezu. Takođe, ne moraju da brinu o balansiranju društvenog života i odnosa, jer oboje cene zdrav društveni život.

Smatra se da su, zaintrigirani jedno drugim Vage i Blizanci srodne duše koje se stalno zabavljaju. Pored svog tog razgovora i intelektualnih rasprava, ne moraju da brinu ni za hemiju i seksualni život. Ljubavne varnice lete na sve strane dok se emocionalno povezuju i komuniciraju.

Rak i Ribe – nežna ljubav

Rak i Ribe – fantastično intuitivno, brižno i nežno podudaranje. Oba znaka su duboko romantična i sentimentalna, pa im nije teško da se intuitivno razumeju i pritom jedno drugom pružaju saosećanje i stabilnost za kojom tragaju.

U ovom odnosu Rak uglavnom ima kontrolu nad mnogim aspektima veze. Otvoren za nežnost i strast Rak je zapravo savršen par za Ribe, koje su stvorene da pružaju ljubav i emocionalnu podršku bez mere.

Devica i Bik – praktična ljubav

Kod Device i Bika neće biti vatrometa kao u vezi koju grade Škorpije sa Lavovima, na primer. Budući da su u pitanju zemljani znakovi, ovaj miran, pribran par može izgraditi stabilan odnos (koji se donekle može protumačiti i kao hladan). Međutim, komforni i lojalni Bikovi koji žele sigurnost s Devicom čine savršen spoj.

Lagani i praktični u svakodnevnom životu, iskreni i otvoreni, mogu ostvariti neverovatnu bliskost. Veza između Device i Bika ima integritet, podrazumeva obostranu posvećenost i razumevanje.

Lav i Strelac – zabavna veza

Kada su u pitanju Lav i Strelac, sasvim je jasno da je ono što ih najviše povezuje – zabava. Oboje su veoma angažovani i vole da ostanu u društvu onog drugog. Divan ali žestok par nastaje kada se spoje šarmantni Strelac i prijatan Lav.

Strast je uz zabavu jedan od vodećih kvaliteta ove veze. Lav i Strelac uživaju u životu i vole druge koji osećaju isto. Oboje su energični u vezi i skloni su tome da ohrabre i podrže partnera da postigne bilo koji cilj ili san. Zanesenost i zaljubljenost koju Lav i Strelac imaju prema životu i jedno prema drugom je opčinjavajuća.

Bik i Rak – čvrsta veza

Moć ljubavne kombinacije Bik – Rak leži u obostranom razumevanju. Ova dva horoskopska znaka dobro funkcionišu jedan sa drugim, jer imaju čvrstu fizičku i emocionalnu vezu. Veliko međusobno poštovanje i “dopunjavanje” u svakom smislu idealna je podloga za dugotrajnu ljubav između Raka i Bika.

Na kraju, treba imati na umu da nijedan astrolog neće savetovati da generalizujete tumačenja i slepo se držite ovih kombinacija. Premda je kompatibilnost zodijaka poželjna kada gradite vezu, ponekad ljudi uspevaju da usklade svoje ličnosti u ljubavi i prevaziđu naizgled nepremostive razlike.

Zenskikutak/D.A.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top