MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2022.

pixabay.com

Lifestyle

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2022.

Astrolozi najavljuju jedan lep i uspešan mesec. April će biti mesec promena i velikih prilika.

Ovan

Tokom aprila bilo bi poželjno da malo više pozabavite stvarima koje su vas sprečile da ostvarite svoje zamisli i da uradite sve kako biste se vratili na pravi put. Poradite na svom samopouzdanju, ali i na odnosu sa sobom. Radite na tome da više volite sebe kako biste bili spremni kada se bude pojavila osoba u vašem životu s kojom biste mogli da zaopčnete vezu. Tada ćete u potpunosti znati da li je to ono što želite.

Bik

April će u vašem slučaju biti vreme za samorefleksiju. Analiziraćete svoja razmišljanja i osećanja, kao i očekivanja vezana za karijeru i ljubav. Doći ćete do jasnijeg razumevanja šta želite od partnera, bilo da ga već imate ili ne. Ako ga imate, oprostićete mu greške, ali ćete ipak očekivati određen nivo odgovornosti s njegove strane.

Blizanci

Postoji verovatnoća da ćete tokom aprila biti zbunjeni, da će biti nesporazuma prilikom komunikacije s drugima. Međutim, april će biti i mesec introspekcije i ponovnog otkrivanja. Otkrićete da vaše srce nije ravnodušno prema nekoj osobi, a to može biti i prijatelj. Ljubav i prijateljstvo bi mogli da idu ruku pod ruku ovog meseca! Sa vama nikad nije dodasno, vi stalno smišljate nove stvari i izazove, ali morate pokazati malo tolerancije prema željama drugih.

Rak

Tokom aprila, u fokusu će vam biti ljubav i novac. Bilo bi dobro da se pozabavite svojim budžetom, da istražite na šta vam sve odlazi novac. Na taj način možete napraviti plan i ostaviti deo sredstava sa strane. April je dobar mesec za promene- proleće je simbol novog početka, rađanja, pa samim tim i vi možete uneti promene u svoj život, učiniti ga lagodnijim, lepšim, uneti malo raspoloženja u apataiju koja vas je obuzela.

Lav

Ovog meseca, Lavovi će biti prilično samokritični i sumnjičavi. Svaku situaciju posmatraće sa filozofske tačke gledišta i tražiti dublji smisao. Moguće je neslaganje sa partnerom, a jedino rešenje za to je iskreni razgovor o tome šta očekujete i kako se osećate. Situacija na poslu ide nabolje, imate dobre izglede za pozitivne promene, ali nemojte da pristanete na sve što vam ponude dok ne saznate potpune informacije.

Devica

U centru pažnje ovog meseca biće vaši izvori prihoda. Analizirajte kako trošite novac, u kojoj meri, koliko ko doprinosi zajedničkom budžetu i da li je to ono što vam odgovara ili ne. Potražite prostor za uštedu, ali razmilite I o dodatnom izvoru zarade. To može biti i neki honorarni posao, ne morate nužno menjati trenutno radno mesto. Bićete u iskušenju da donosite previše impulsivne odluke, naročito u odnosu s partnerom. Pokušajte da se manje oslanjate na osećanja, a više na razboritost i inuticiju. Stavite se u partnerov položaj, razmislite da li je baš on za sve kriv ili tu ima i vašeg udela. Poslušajte i šta vam kaže vaš unutrašnji glas.

Vaga

Za neke od vas svadbena zvona bi mogla da se oglase u aprilu! Ako ste već u braku, mogući su sukobi oko gledišta. Dajte sve od sebe da razrešite sve oko čega se ne slažete. Onima koji nisu u vezi , položaj planeta obećava poslovni uspeh i nova, unosna partnerstva. Otvaraju se mogućnosti za napredovanje u karijeri. Tokom ovog meseca dosta vremena ćete biti zabrinuti, ali bezrazložno. Nemojte se brinuti unapred, već pokušajte da budete realni i da sagledate situaciju iz drugog ugla.

Škorpija

U centru pažnje ovog meseca je vaša karijera. Definišite granice u saradnji s kolegama i šta je čija odgovornost, u suprotnom nećete ostvariti rezultate kao tim. Potrebna je jasna komunikacija, bez emocija. Sa problemima se treba suočiti i razgovarati otvoreno Takođe, čini se da se određene promene dešavaju na neočekivan način, pa vam se čini kao da imate vezane ruke. Setite se da na neke stvari ne možete da utičete i da se oko toga bespotrebno kidate. Napetost i frustraciju neutralisaće partner.

Strelac

Tokom aprila situcija na poslu će biti više nego povoljna, što znači da postoje velike šanse da budete nagrađeni za svoj trud i zalaganje. Međutim, obećanja ostaju na papiru dok se ne ispune, zapamtite to. Nemojte smatrati gotovim dok ne stavite potpis! Strelac bi mogao da razmišlja o promeni sredine, tj. mesta stanovanja. To bi moglo otvoriti nove mogućnosti u vašem životu. Očekuje vas dosta društvenih aktivnosti tokom aprila i druženja s prijateljima, kao i lepih, novih iskustava.

Jarac

U centru pažnje ovog meseca biće promene. Počeće sporo, ali primetno. To vam može izazvati zabrinutost, ali će taj osećaj brzo proći. Kod kuće situacija nije baš najjasnija i dok se to ne reši vi nećete biti mirni. Međutim, previše ste tvrdoglavi i ne priznajete da možda niste u pravu. tj. ne dopuštate drugima da budu u pravu. Polovinom meseca komunikacija s partnerom će biti na najvišem nivou, što će otvoriti mogućnost za realizaciju budućih planova.

Vodolija

Tokom aprila pokušajte na sve načine da obuzdate svoje emocije i izbegnete sukobe- biće neophodno da sarađujete sa drugim ljudima, kao i da održavate dobre odnose sa važnim osobama u vašem životu. Pustite druge da žive kako žele, nemojte kritikovati sestru / brata / prijatelje…. Prihvatite stvari kakve jesu, ukazaće vam se neki drugi pogled na život. Posao će zahtevati od vas određena prilagođavanja- budite spremni. Brinuće vas budućnost i ciljevi koje ste sebi postavili, ali imajte vere da će sve biti dobro, na vidiku su veliki uspesi u vašem životu, kao i materijalna dobit. Samo slušajte svoj glas, on će vas voditi u pravom smeru.

Ribe

U centru pažnje ovog meseca je vaša oblast ličnih resursa i vrednosti. Moraćete da naučite kako funkcioniše tržište I novac, kako biste umešnije upravljali svojim sredstvima. Posao će od vas zahtevati više angažovanja i saradnje s drugima, tražiće od vas nove ideje. Prilikom dogovora s drugima budite prijateljski nastrojeni, ljubaznost otvara sva vrata. Ali, isto tako , nije na odmet da svoj um držite otvorenim za sugestije koje bi vam mogle biti od velike koristi. Uspeh je na vašoj strani, a sve što planirate u aprilu će se i ostvariti. Samo treba da verujete u svoju snagu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top