KO ZAVODI OČIMA, A KOGA KRASI NAJZAVODLJIVIJI OSMEH

pixabay.com

Ljubav i seks

KO ZAVODI OČIMA, A KOGA KRASI NAJZAVODLJIVIJI OSMEH

Pogledajte koji je vaš najjači fizički adut prema horoskopskom znaku!

Kažu da je svako lep na svoj način i u tome definitivno ima istine jer, u krajnjem slučaju, svako od nas je jedinstven i neponovljiv, koliko god to „otrcano“ zvučalo.

Isto važi i za različite horoskopske znake – svaki od njih ima nešto posebno, a evo šta je vaš najjači fizički adut prema horoskopu.

Ovan

Ovnovi imaju veoma izražen takmičarski duh i vole da borave napolju, pa su velike šanse da imaju i atletsku građu. Bez obzira na to koje su vam boje oči, ljudi u njima vide „vatru“, strast, koja je uvek praćena osmehom na vašim usnama – a on je tu jer ste uvek spremni za naredni izazov.

Bik

Vaše telo je jednako moćno kao i vaš horoskopski znak. Možda niste naročito visoki, ali ste zato veoma snažni. Ne morate biti naročito atletski građeni – to zavisi od toga da li ste agresivniji ili opušteniji tip Bika, ali svakako ste prilično mišićavi i zgodni. Pored toga, volite da se lepo oblačite i ističete svoju atraktivnost.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku vole da menjaju svoj izgled kad god za to osete potrebu – bilo da je to prekid, novi posao, novo godišnje doba ili nešto drugo.

Vi se ne držite jednog stila, jedne estetike i to je vaš izbor. Jedino što uvek ostaje na vama isto su vaše živahne oči i ekspresivne ruke, a sve drugo je promenljivo.

Rak

Vi imate takozvani „bejbi fejs“, savršeno mekanu kožu, punije obraze i okrugle oči. Zračite nekom nevinošću, a tome doprinosi i činjenica da niste naročito visoki.

U svakom slučaju, izgledate toliko „čisto“ da mnogi požele da vas zagrle čim vas vide.

Lav

Vi ste zaljubljeni u sebe, a imate i zašto – krase vas gusta i prelepa kosa i dubok pogled, duge noge. Vaš smeh kada ste srećni osvaja svakoga, ali s druge strane, kada ste neraspoloženi, umete svojom oštrinom da stavite drugima do znanja da se drže podalje.

Devica

Ukoliko ste žena rođena u ovom znaku, krasi vas skroman izgled. Muškarci u znaku Devicu su opsednuti time da uvek budu lepo obrijani. Ne volite da eksperimentišete mnogo s kosom i držite se klasične frizure, kao i prirodne boje kose.

Stalo vam je do toga da budete zdravi i da lepo izgledate, u čemu vam pomažu vaše zdrave navike. Imate veoma mekane i nežne ruke.

Vaga

Bez obzira na vaš fizički izgled, uvek delujete nežno i prijateljski. Imate mekanu kosu i svetlije oči, vrlo verovatno i svetliju kožu. Niste izrazito jake građe, a kilaža vam je promenljiva kao i vaši stavovi. Žene rođene u ovom znaku uglavnom su veoma ženstvene.

Škorpija

Škorpije su prepoznatljive po prodornom, oštrom pogledu, od koga zadrhte neprijatelji, ali i pripadnici suprotnog pola, samo iz različitih razloga. Uglavnom imaju tamne oči i tamnu kosu, gotovo uvek su doterani i uživaju u tome.

Strelac

Imate takmičarski duh i pomalo agresivan izgled. Volite da provodite vreme napolju i da se suočavate sa različitim izazovima, zbog čega ste uglavnom veoma mišićavi i zategnuti. Ono što se na vama izdvaja su punije, ali zategnute butine i listovi.

Jarac

Imate izrazito dugo lice i oštre jagodice, to je ono po čemu ste prepoznatljivi. Izgledate poput opasnih, loših momaka iz filmova, bez obzira da li ste muško ili žensko. Uglavnom ste veoma zgodni, zategnuti i krase vas duge i mišićave ruke i noge.

Vodolija

Osobe rođene u ovom znaku važe za buntovnike, a to pokazuju i svojim fizičkim izgledom. Oni vole da nose upadljive boje, neobične pirsinge ili tetovaže, a takođe su i među najvišim znacima Zodijaka.

Fizički možda nisu najjači, prepoznaju se po zamišljenom pogledu i činjenici da pucaju samopouzdanja šta god da obuku.

Ribe

Vaše telo je meko i fleksibilno. Niste izrazito mišićavi, ali daleko od toga da ste slabi. Šake i stopala su vam mali i nežni, a crte lica su vam uglavnom veoma pravilne i simetrične.

MONDO

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top