NAJPAMETNIJE ŽENE ZODIJAKA

pixabay.com

Lifestyle

NAJPAMETNIJE ŽENE ZODIJAKA

Ovo su znakovi Zodijaka koje krasi mudrost, strpljenje i pamet. Žene rođene u ovim znacima se lako nose sa problemima i kako godine prolaze sve su zrelije. Njih intuicija nikada neće prevariti.

Ne može se svako pohvaliti mudrošću, posebno u starijoj životnoj dobi.

Ovih pet predstavnica horoskopa su pune životnog iskustva, a njihova pamet s godinama sve više dolaze do izražaja.

Jarac

Karakterne osobine i vrline poput ozbiljnosti, smirenosti i razboritosti žene rođene u znaku Jarca čine najmudrijim predstavnicama lepšeg pola. One su suzdržane – uvek postupaju razumno i savesno, a kada je potrebno znaju da donesu prave odluke.

Nikada ne žure, ni kada je reč o poslu, ni ljubavnim odnosima – svoje karijere i veze nikada ne grade preko noći, već smireno nose i prihvataju ono što im život donosi. Ne plaše se sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele, piše Atma.

Bik

Ako vam je potreban mudar savet, posebno o vezama i odnosima, obratite se ženi Biku. Žena Bik rado deli svoje iskustvo i znanje s drugima. Krasi je unutrašnji spokoj i dobrota, a pune su topline koju velikodušno dele ljudima oko sebe.

Žena Bik će postati muza svom muškarcu jer će ona uvek podržavati njegove ambicije i biće mu pouzdan oslonac u životu. One uvek znaju da daju mudre savete.

Vodolija

Predstavnice ovog horoskopskog znaka nisu samo fascinantne, već ih krasi prirodna mudrost. Žena Vodolija ima svoje mišljenje, ali ga nikada ne nameće drugima.

Nisu sklone da misle kako su uvek u pravu. Retko ćete Vodolije videti kako se svađaju oko banalnih sitnica. Najčešće stvari u životu prihvataju onakvima kakve jesu, a nikada neće pokušati ni da promene svog partnera.

Devica

Žene predstavnice ovog znaka prihvataju život potpuno razumno. Žene Device su pune razumevanja i strpljenja. Često se u pojedinim životnim situacijama ponašaju posmatrački- što im u omogućuje da mnogo toga vide i shvate.

Device su karakteristične po svojoj mudrosti i smirenosti. Znaju kako da kontrolišu svoje emocije i uprkos svojoj unutrašnjoj snazi deluje vrlo nežno i ženstveno.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su vrlo odgovorne i savesne. One drže život u svojim rukama. Pomirene su sa sudbinom i strpljivo, visoko uzdignute glave, primaju i bore se sa svim nedaćama koje im život nametne.

Pomažu i brinu o drugima. Žena Ovan želi da upozna svet. Voli da čita knjige i ima hobije.

Atma

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top