Verica Rakočević davne 1966. godine

Poznati

Verica Rakočević davne 1966. godine

Poznato je da je Verica Rakočević i u mladosti bila žena izuzetne lepote, a sada je isplivala verovatno jedna od najstarijih fotografija koju je ikada pokazala

Verica Rakočević nikada se nije opterećivala godinama i brojevima iz lične karte. Ona i dan-danas živi život punim plućima i izgleda fenomenalno, a tome je sigurno doprinelo i uživanje u ljubavi s 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem.

Čitav njihov odnos, od samog početka, nije podređen društvenim normama.

— U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite.

Verica je svesna svojih godina, ali to ne znači da je one sputavaju u bilo čemu:

― Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti sa mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate ― istakla je Verica za Kurir TV.

Ona je i u mladosti bila žena izuzetne lepote, a sada je podelila fotografiju iz devojačkih dana. U pitanju je, preciznije, fotografija iz 1966. godine, kada je Verica imala svega 19 godina i, kako je napisala, tada je bila maturantkinja Devete gimnazije.

— Maštala o karijeri pisca, a život je imao druge planove za nju… — napisala je Verica u opisu fotografije.

Jedno je sigurno: bila je i ostala prirodno prelepa!

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top