BILA JE BIKOVIĆEVA VELIKA LJUBAV: POVUKLA SE, A DANAS UŽIVA U LJUBAVI SA OVIM UMETNIKOM!

Printscreen/Instagram

Poznati

BILA JE BIKOVIĆEVA VELIKA LJUBAV: POVUKLA SE, A DANAS UŽIVA U LJUBAVI SA OVIM UMETNIKOM!

Brankica Sebastijanović gotovo potpuno se povukla iz javnog života, a takoreći je neaktivna i na društvenim mrežama, gde tek ponekad objavljuje neku fotografiju iz svoje svakodnevnice.

Glumica je postala potpuna enigma za domaću javnost, koja je pamti po brojnim ulogama ali i po vezi sa Milošem Bikovićem, a zasigurno se okrenula porodici i sreći koju joj provođenje vreme sa istom donosi.

Niz fotografija posvetila je upravo najmlađem članu porodice koji je uneo neizmernu radost u živote njenih najbližih. Tako je svojevremeno, Brankica na „Instagramu“ objavila fotografije sa svojim sestrićem, sinom svog brata Nevena, sa kojim je bliska i njegovo dete gleda kao svoje.

Inače, Ljubavni život Brankice Sebastijanović tema je o kojoj se malo toga zna. Glumica je prilično povučena, ne voli da eksponira u medijima u kontekstu svog privatnog života, a partnera nije predstavila javnosti.

Ipak, najnovije fotografije koje je objavila na „Instagramu“ navele su mnoge da se zapitaju da li je konačno pronašla sreću pored muškarca koji odgovara svim njenim potrebama.

Naime, dečko Brankice Sebastijanović sudeći po tome koliko su prisni, može biti umetnik Dušan Matejić sa kojim su nastale pomenute prisne fotografije. Njih dvoje su zagrljeni pozirali pred objektivom fotoaparata, a glumicu do sada nismo imali prilike da vidimo u takvom izdanju.

Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top