ŠOKANTNE OPTUŽBE SESTRE MEGAN MARKL

Printscreen/Instagram

Poznati

ŠOKANTNE OPTUŽBE SESTRE MEGAN MARKL

Profil Samante Markl sestre vojvotkinje od Saseksa, na Tviteru je obrisan nakon što je iznela niz skandaloznih optužbi

Otkako se pročulo da se princ Hari viđa s glumicom Megan Markl, oglasilo se mnogo ljudi iz njenog života koji su imali štošta ružnog da kažu o njoj. Među njima su prednjačili članovi njene porodice, pre svih sestra Samanta i otac Tomas, a sada je ponovo u centru pažnje svetske javnosti njena sestra, koja se ne libi da podeli sve što joj padne na pamet.

Tako je Samanta nedavno privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama iznevši tvrdnje da Arči, prvo dete Megan Markl i princ Harija, inače vojvotkinje i vojvode od Saseksa, možda uopšte nije sin mladog Britanca.

– Mislim da bi trebalo da bude obaveza da se dostave dokazi da je Arči dete rođeno iz materice moje sestre, kao i da Arči ne bi trebalo da ima titulu jer mislim da je bila uključena surogat majka — napisala je ona pre izvesnog vremena na Tviteru. — To mislim zbog fotografija koje su objavljene, na kojima bi joj stomak ujutro bio veliki, a uveče ravan.

Arči, inače, ni nema nikakvu titulu jer princ Hari nije želeo da njegov sin nosi teret koji je on nosio od malih nogu.

Samanta veruje da ni Lilibet, mlađe dete i ćerka poznatog para, ne treba da nosi neku titulu, kao i da je i ona rođena uz pomoć surogat majke.

— Nema DNK dokaza da je Arči Harijev sin, kao što nema ni dokaza da su Lili i on rođeni iz Meganine materice — kaže sestra vojvotkinje od Saseksa.

Zbog ovih objava, profil Meganine sestre je uklonjen, a njen advokat potom je tvrdio da je nalog zapravo bio hakovan, odnosno da Samanta nikada nije izrazila ove sumnje.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top