Da li se sećate pevačice koja je bila ljubav Željka Joksimovića?

Printscreen/Instagram

Poznati

Da li se sećate pevačice koja je bila ljubav Željka Joksimovića?

Imala je moćan glas i karijeru koja je obećavala, a onda je samo nestala…

Pevačica moćnog glasa bila je prva javna ljubav Željka Joksimovića, pre Leontine Vukomanović.

Bivša devojka Željka Joksimovića bila je poznata pevačica. I to ne bilo kakav – bila je vokal kakav se retko sreće i devedesetih je bila u jeku popularnosti, kada je otpočela romasu sa tada ne toliko velikom zvezdom kao danas – Željkom Joksimovićem.

Malo ko se seća da je sredinom devedesetih Svetlana Ceca Slavković bila jedna od najtraženijih pevačica, a samim tim jasno je i da je u zaborav pala njena romansa sa Željkom Joksimovićem.

Dvoje talentovanih muzičara upoznali su se i zbližili kroz posao. Ceca je Željku, koji je već tada pokazivao da će postati ono što je danas, pevala prateće vokale, a s vremenom rodila se i ljubav. Iako nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, bila je javna tajna da se zabavljaju, a kolege i novinari često su ih viđali zajedno na festivalima koji su se u to vreme redovno održavali.

Ceci Slavković mnogi su predviđali blistavu karijeru, ali njoj scena nije izgleda prijala, jer se odavno povukla, uprkos velikom talentu. Posle dva izdata albuma – mikrofon je prepustila drugima, a dečka Željka koleginici Leontini Vukomanović.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top