PSIHO TEST- NA KOJA VRATA NE SMETE DA UĐETE?

Printscreen

Lifestyle

PSIHO TEST- NA KOJA VRATA NE SMETE DA UĐETE?

Test otkriva koji su vaš najveći strahovi

Svi mi imamo svoje strahove koje manje ili više vešto krijemo. Neki ih guraju pod tepih, žive tako da ih ne probude, dok se drugi hrabno suočavaju s onim što ih najviše plaši. Dobro pogledajte sliku. Šta vas najviše plaši? Na koja vrata ne biste ušli- u hladnu pećinu, u mračni tunel, u napuštenu kuću ili u staru brvnaru? Saznajte šta se krije iza vašeg straha!

Pećina

Pećina predstavlja vaš vapaj za toplinom i strah od razočarenja. Radije birate samoću kako ne biste ponovo bili povređeni. Vi znate šta vas čini zaista srećnim i poznajete sebe bolje od bilo koga drugog. Osećate veliku potrebu da budete voljeni, u svakom smislu te reči. Kada to nemate, patite.

Napuštena kuća

Ako ste izabrali napuštenu kuću, vi se ne plašite! Ne donosite neozbiljne odluke, naprotiv, analizirate svaku situaciju i tražite najbolji pristup problemu. Svoje vrednosti stavljate iznad svega i očekujete da drugi ljudi učine isto. Takođe, emocionalno i duhovno ste zatvoreni. Tražite partnera i vezu u kojoj ćete se osećati ispunjeno i emotivno i intelektualno.

Tunel

Ako se uplašite pri pogledu na tunel, onda ste trenutno zatrpani osećanjima koje ne znate kako da shvatite. Zbunjeni ste i pomalo izgubljeni. Morate da shvatite koje su vaše prave i stvarne emocije. Vi ste pametni, ali previše dozvoljavate da vama upravljaju osećanja. Previše pažnje posvećujete svojim problemima. Pokušajte da ne razmišljate o lošim stvarima, jer posle kiše uvek dolazi sunce!

Stara drvena koliba

Kuća nije u najboljem stanju, što predstvlja strah od siromaštva i nemaštine. Vi nesvesno materijalnim stvarima dajete prednost i vrednujete ih više nego što treba. Iskreno ste lojalni, kao i pošteni, ali niste sigurni da to svi razumeju i da vas zbog toga cene. Tražite materijalne stvari u životu, ali zaboravljate da ne možete kupiti ljubav i sreću.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top