OVO JE SUPRUG IVANE ŠPANOVIĆ ZA KOJEG SE UDALA U STROGOJ TAJNOSTI

Printscreen/Instagram

Poznati

OVO JE SUPRUG IVANE ŠPANOVIĆ ZA KOJEG SE UDALA U STROGOJ TAJNOSTI

Ivana Vuleta je ponovo Srbiju učinila ponosnom odbranivši svetsku titulu, a sve vreme ju je bodrio suprug Marko.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta (31), devojačko Španović osvojila je zlatnu medalju u skoku u dalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

Ivana je tako odbranila svetsku titulu i postala prva Evropljanka u istoriji dvostruka šampionka sveta.

Ivana je do svetske titule došla sa novim prezimenom Vuleta jer se prošle godine udala za svog višegodišnjeg partnera, fitnes instruktora i nutricionistu Marka Vuletu.

Naša kraljica atletike je svog sadašnjeg supruga upoznala nakon kraha desetogodišnje veze sa bivšim dečkom Vladimirom Kumrićem.

Krajem 2019. godine Ivana je potvrdila da je ušla u vezu sa Vuletom.

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim — rekla je Ivana tada za „Srpski telegraf“.

Takođe, uživaju u zajedničkim putovanjima, a Marko je čak i trenirao sa Ivanom dok se ona pripremala za velika takmičenja i tako joj je davao dodatnu motivaciju.

A brzo nakon što su uplovili u vezu počeli su i da žive zajedno u Ivaninoj kući na obali Dunava u Novom Sadu.

Nakon dve godine veze, par se u tajnosti venčao na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda, a ceremoniji su prisustvovali samo najuži članovi porodice uz najbliže saradnike.

Iako su se informacije o svadbi krile od medija, na kraju je procurilo da se kraljica srpske atletike udaje. Isprva je bilo pogrešno objavljeno u pojedinim medijima da će svadba biti održana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde Ivana i Marko često putuju i gde ona provodi deo priprema za velika takmičenja.

Svoju ljubav ozvaničili su u bajkovitom ambijentu, a Ivana je Marku priredila iznenađenje na ceremoniji kada se pojavio i zapevao Sergej Ćetković.

„Cela ideja je krenula kada sam zaprošena uz Sergejevu pesmu i izneđenje sam radila Marku iza leđa, a kada je Sergej pristajao bila sam van sebe i samo sam razmišljala da Marko ne provali“, rekla je Ivana nedavno u emisiji „Sve u svemu“ kod voditeljke Marije Kilibarde.

Stil.Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top