SNAŽNA PORUKA GLUMICE SLOBODE MIĆALOVIĆ

Printscreen/Instagram

Poznati

SNAŽNA PORUKA GLUMICE SLOBODE MIĆALOVIĆ

Glumica Sloboda Mićalović inspiriše mnoge svojim načinom života, vrednostima i principima koje zastupa. Nedavno je poslala važnu poruku svim ženama

Vreme u kome živimo često ne prašta slabosti. Od nas traži da stalno dajemo svoj maksimum, da budemo motivisani, produktivni, da smo uvek pozitivni i nasmejani. S druge strane, svakodnevno smo na udaru mnogih zahteva. Muče nas brige, dileme, razmišljamo da li smo dovoljno dobri, plašimo se da pokušamo iz straha da ne napravimo grešku. A zaboravljamo da jedino putem grešaka koje sami pravimo i koje osetimo na svojoj koži učimo.

A šta se dešava ako iz greške nismo naučili? Mnogi zbog toga prekorevaju sebe, misle da nisu dovoljno pametni, sposobni, plaše se povratka na početak. Oni se zapravo plaše da budu slabi, jer strahuju od osude okoline, okruženja na poslu ili u školi, od porodice… Sve to stvara tenziju u kojoj osoba svakodnevno živi, budi se, ustaje i leže sa strahovima.

Naša priznata glumica, Sloboda Mićalović Ćetković,  inspiriše mnoge svojim načinom života, vrednostima i principima koje gaji. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila jednu snažnu poruku upućenu svim ženama. Svim onim koje se plaše da budu emotivne, koje strahuju da pokažu svoju slabost. Poruku je kreirala trener za lični razvoj i spiritualni vodič, Nataša Vukoje, a  mnoge dame su se pronašle u ovim inspirišućim rečima.

Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top