SVAKOJ RAZVEDENOJ ŽENI JE ŽAO KADA UGLEDA SREĆAN PAR

Printscreen/Instagram

Poznati

SVAKOJ RAZVEDENOJ ŽENI JE ŽAO KADA UGLEDA SREĆAN PAR

Voditeljka Snežana Dakić razvod je teško podnela

Voditeljka Snežana Dakić pre osam godina razvela se od biznismena Vladimira Mikića, s kojim ima ćerku Lauru, a sada je progovorila o tome kako se tada osećala:

– Razvod je kao mala smrt, umre način života koji ste do tada vodili, nestane neki krug prijatelja koji ste do tada imali, kao i rutina, navike i neka vrsta sigurnosti – istakla je Snežana za „Alo“, pa dodala:

– Za ženu je veliki stres kada se desi razvod jer se ta njena uloga žene i nečije supruge izgubi. Nažalost, u našem društvu razvedena žena se naziva svakakvim pogrdnim imenima.

Voditeljka je otkrila u kakvim je danas odnosima sa bivšim suprugom i ocem njihove ćerke, a kako kaže, upoznala je i njegovu sadašnju ženu.

– Ostali smo u dobrim odnosima. Kada su neke posebne prilike, viđam i njegovu sadašnju suprugu, prošle godine su bili zajedno na Laurinom rođendanu i sigurno da ćemo se ponovo videti. Zle krvi među nama nikada nije bilo. Mislim da se ljudi bolje slažu kad se razvedu, jer ne moraju da podnose jedno drugo i da trpe sve što im je u zajednici smetalo – istakla je Snežana, ali i naglasila da joj je žao što njen brak nije opstao.

– Svi mi žalimo za idejom braka kakvu smo imali, a stvarnost svih nas koji se razvodimo je sasvim drugačija. Kada neki odnos nije dobar, on nije održiv. Svakoj razvedenoj ženi je žao kada ugleda srećni par što i ona tako nešto nema, ali kada ista ta žena realno sagleda odnos koji je imala i kakve su im bile razlike u karakteru, onda joj nije žao što joj brak nije opstao – zaključila je voditeljka za pomenuti list.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top