Žene u ovim horoskopskim znacima SAVRŠENE su za brak i porodicu!

pixabay.com

Lifestyle

Žene u ovim horoskopskim znacima SAVRŠENE su za brak i porodicu!

Žene u znaku Strelca ili Ovna nisu baš najbolje za zajednički život, ali zato dame u Raku, Lavu i Jarcu su naj

Na početku veze, kada je sve sveže i osećamo samo leptiriće u stomaku, skoro i da ne primećujemo stvari kod partnera, koje kasnije počnu mnogo da nas nerviraju. Upravo različite navike i osobine mogu uništiti brak, a vaš horoskopski znam umnogome određuje vašu ličnost.

Zato, žena u znaku Raka, Lava ili Jarca ima najbolje predispozicije za dug i srećan zajednički život sa svojim partnerom.

Rak

Kada se zaljubi, žena u ovom znaku pruža bezgraničnu ljubav svom izabraniku i sve što mu je potrebno! Imaju stabilne temelje i vrlo su lojalne. Veoma je požrtvovana i posvećena majka, zato kada dobije decu, postaju centar njenog sveta.

Lav

Imati Lavicu za suprugu je velika čast, jer one opasno vole! Štiti svoju porodicu od svih neprijatnosti i problema i čini sve da je usreći. Bezuslovno voli, ali punu posvećenost očekuje i od partnera. Uporna je i trudi se da postigne ono što zamisli.

Jarac

Ovakva dama je oličenje jačine i stabilnosti. Izuzetno je organizovana i kod nje sve ide po planu. Uvek je svesna šta od koga može da očekuje, ne sanjari mnogo. Njena odgovornost i posvećenost neće dopustiti da se ljubav pretvori u dosadu. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top