DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MART 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MART 2022.

Ovan

Nestabilna situacija na finansijskom planu može poremetiti vaše planove. Problem ćete uspešno rešiti na timskom nivou. Ovnovi koji su u vezi danas će se naći na pragu radikalne odluke. Postoji čak i mogućnost raskida. Pojačan stres.

Bik

Kraće poslovno putovanje proteći će u znaku uspeha. Uspešno sklopljena saradnja može vam doneti značajan finansijski dobitak. Susret sa veoma privlačnom osobom može vam uzdrmati osećanja. Problemi sa grlom.

Blizanci

Poslovni sastanak može vam doneti tenziju i suprotne stavove sa nadređenima. Možete se naći pred radikalnim odlukama. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Više se krećite.

Rak

Ovog dana akcenat je u potpunosti na finansijama. Vaši mudri poslovni potezi će pokazati prve pozitivne rezultate. U okviru porodice mogu da se pojave suprotstavljeni stavovi i viđenja bitnih egzistencijalnih pitanja. Moguća je burna rasprava. Poteškoće sa udisanjem.

Lav

Uprkos teškom dogovoru sa još težim i nefleksibilnim poslovnim saradnikom, uspešno ćete zaključiti sporazum. Odlična finansijska situacija. Slobodne Lavove očekuje veoma uzbudljiva ljubavna avantura sa šarmantnom osobom u znaku Vage. Problemi sa sinusima.

Devica

Odlična finansijska situacija. Ukoliko se bavite kreativnim poslom, očekuje vas popularnost. Device koje su u braku danas mogu imati sukob sa partnerom. Reč je o nezadovoljstvu koje se da će dugo nakuplja u vezi. Nervoza.

Vaga

Nezaposlene Vage danas može da očekuje veoma važan razgovor za posao. Reč je o odličnoj poslovnoj ponudi. Finansijska situacija je stabilna. Pojačana psihička osetljivost učiniće vas ranjivim. Danas su mogući konflikti sa partnerom. Opustite se, već ste neko vreme u grču.

Škorpija

Planetarni aspekti usporavaju realizaciju vašeg poslovnog plana. Danas je važno da poštujete i sledite prioritete. Slobodne Škorpije danas očekuje susret sa veoma privlačnom osobom preko posla. Moguća je ljubav na prvi pogled. Pazite na težinu, smanjite obroke.

Strelac

Uspešna saradnja sa firmom iz inostranstva. Očekuje vas veliki finansijski dobitak. Slobodne Strelčeve očekuje ljubavni sastanak sa fatalno privlačnom Vodolijom. Burna ljubavna avantura. Strelčevi koji u vezi danas mogu da organizuju zajedničko putovanje. Bolovi u ramenima.

Jarac

Poslovni sastanak od ključne važnosti koji može da utiče na dugoročne planove. Uspešan dogovor može vam doneti ogroman finansijski napredak. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom na nekom kraćem putovanju. Loša cirkulacija.

Vodolija

Planetarni aspekti ukazuju na čitav niz prepreka u pregovorima. Moguć je zastoj zastoj u finansijama. Slobodne Vodolije danas mogu upoznati jednog veoma zanimljivog Ovna. Loša cirkulacija.

Riba

Danas možete proširiti krug poslovnih saradnika. Međutim. to sa sobom donosi poseban izazov, a problem možete rešiti angažovanjem čitavog tima. Pred vama je romantično veče sa partnerom. Ribe koje su u vezi ovaj dan mogu provesti na lepom izletu s partnerom. Problemi sa venama.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top