Tajna vitke linije Lepe Brene

Printscreen/Instagram

Poznati

Tajna vitke linije Lepe Brene

Lepa Brena potpuno se posvetila svom zdravlju i izgledu. Korigovala je ishranu, a fizički je aktivna kako bi održala vitku liniju.

Lepa Brena oduvek je bila prepoznatljiva po vitkoj figuri, koju uspeva da očuva i u sedmoj deceniji. To joj je pošlo za rukom jer je odlučna u nameri da se zdravo hrani, ali i da redovno vežba, od čega ne odstupa ni na putovanjima.

„Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 61. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam. Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno“, priča folk zvezda i dodaje da pazi i na glas:

„Mi pevači moramo da pazimo i na glas i da ga negujemo. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad sa prijateljima volim da nazdravim čašom vina, i to je sve“, rekla je za „Informer“ pevačica koja je ispričala da je i supruga Bobu navela da promeni ishranu.

„Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da „navučem“ na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma“, rekla je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top