Kalina Kovačević se razvela po 2. put i zapušila usta svima koji je etiketiraju zbog toga

pixabay.com

Poznati

Kalina Kovačević se razvela po 2. put i zapušila usta svima koji je etiketiraju zbog toga

Glumica Kalina Kovačević rastala se od drugog supruga, naučnika Vladimira Rekovića, sa kojim je pre tri godine dobila ćerku Aniku, a sada je prvi put javno govorila o kraju njihove ljubavi.

Kalina otkriva da se sa Vladimirom razišla jer je taj odnos više nije ispunjavao.

– S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od Ijubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam – rekla je glumica za magazin „Gloria“.

Ona je zatim dodala da smatra da žena i u zajednici sa partnerom treba da ostane nezavisna.

– Mnoge žene su ubeđene da će dolaskom partnera uspeti da reše sve životne probleme, ili se, ukoliko ga nemaju, smatraju usamljenim i tužnim. Ali to ne treba da bude tako. Jer ako imate kvalitetan i ispunjen život, prijatelje i posao koji volite, hobije koji vas čine srećnim, nije vam nužno potrebna i ljubav partnera. Najvažnije je da imate slobodu da budete samostalni u svakom smislu. To podrazumeva finansijsku nezavisnost, kao i slobodu govora, da niko nikog ne ograničava, jer nažalost živimo u takvom vremenu gde su mnoge slobode uskraćene, iako se predstavlja kao da nisu – istakla je Kalina.

Kalina Kovačević je, inače, prošle godine ispričala da nije udata i da živi sama sa dvoje dece, ali tada nije otkrivala mnogo detalja i nije otkrila da se sa Vladimirom, zapravo, razišla.

– Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, sam rodila Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku. Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice – rekla je glumica u junu 2021. godine.

Podsetimo, pre vanbračne zajednice sa Vladimirom Rekovićem Kalina je bila u braku sa Radetom Ćaldovićem sa kojim ima ćerku Mionu.

Luftika.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top