JOŠ JEDNOM ODALA POČAST ŽENI KOJU NJEN SUPRUG NIJE PREŽALIO

Printscreen/Instagram

Poznati

JOŠ JEDNOM ODALA POČAST ŽENI KOJU NJEN SUPRUG NIJE PREŽALIO

Vojvotkinja Kate Middleton nastavlja osvajati prekrasnim izdanjima na kraljevskoj turneji po Karibima, a niti jednom niko ne može pronaći manu.

Vojvotkinja Kate Middleton još jednom je odala počast princezi Diani tokom kraljevske turneje po Karibima.

Kate je zasjala u prekrasnoj, žutoj haljini od 1700 funti s cvetnim uzorkom koju potpisuje dizajnerka Alexandra Rich, a haljina je neodoljivo podsetila na onu koju je nosila princeza Diana tokom svoje prve turneje.

Bilo je to davne 1983. godine u Australiji, a Diana i Charles tada su imali turneju od svega sedam dana.

Kraljevski par je na turneji bio osam dana, a 40-godišnja vojvotkinja iznova oduševi svakim novim izdanjem. Dosad su sve haljine koje je spremila izazvale divljenje, a ponos ne skriva ni njen suprug, budući britanski kralj, princ William.

Remen na haljini naglašenih ramena dodatno je naglasio vitku liniju vojvotkinje koja je još jednom oduševila i kosom u repu, što nije uobičajena praksa kada je ona u pitanju. Tu su bile i bele salonke Gianvito Rossi od kojih se ne odvaja.

Ranije istog dana, Kate je prošetala u rozoj haljini, no u ovoj kombinaciji najviše pažnje ukrale su cipele koje kraljica Elizabeta II., Williamova baka, prezire. Naime, sandale na punu petu britanska vladarica smatra ‘najružnijom obućom’ te ih niko ne nosi u njenoj prisutnosti. No kad si daleko od očiju…

Pravilo dvora jest i to da se u cipelama ne smeju videti prsti, što je Kate također prekršila na ovom putovanju, te da peta ne sme biti vrtoglavo visoka.

Ipak, kako mnogi komentarišu da je par ovom turnejom osvetlio obraz britanskoj porodici, pa verujemo kako kraljici neće smetati kakve je cipele nosila Kate.

Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top