Pred izlazak na scenu Beovizije stigle su vesti o opakoj bolesti!

Printscreen/Instagram

Poznati

Pred izlazak na scenu Beovizije stigle su vesti o opakoj bolesti!

Konstraktin muž saznao loše vesti

Malo je falilo da se Ana Đurić Konstrakta (43) ne pojavi na takmičenju Pesma za Evroviziju gde je odnela pobedu, a sve zbog narušenog zdravlja njenog supruga Milana Đurića, sa kojim je početak godine provela u Nemačkoj na medicinskim ispitivanjima.

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, zbog čega je Ana izgubila tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastrzana i u vrlo teškom mentalnom stanju. Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se u isto vreme njen izabranik brine za život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, gde su zajedno otputovali da bi lekari znali sa kojim oblikom bolesti imaju posla, piše Story.

Konstraktin muž nije dugo čekao na rezultate

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti. Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana je, znajući šta je očekuje, prionula na rad.

Njena pojava u polufinalu, a zatim i finalno predstavljanje na Pesmi za Evroviziju ni po čemu nije odavala utisak da je doskoro bila zabrinuta i tužna. Maestralno je izvela numeru, koja je napravila potpuni preokret pa se s nestrpljenjem iščekuje ovogodišnja Evrovizija i Konstraktin nastup u Torinu.

Hello

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top