SUTRA JE ČAROBAN DAN! NIZ BROJEVA 4:4 DONOSI SREĆU I MIR!

pixabay.com

Lifestyle

SUTRA JE ČAROBAN DAN! NIZ BROJEVA 4:4 DONOSI SREĆU I MIR!

Kako da ostvarite najveću sreću na 4. april – dan čarobnog niza brojeva 4:4? Pročitajte…

Unumerologiji i astrologiji, broj četiri se odnosi na temelje, osnovu kuće, porodicu, korene. Vezuje se za ono što vam je najvažnije i na ljude s kojima vas suštinske vrednosti zbližavaju. Zato će 4. april 2022. godine doneti ogroman talas energije svima koji tu blisku vezu održavaju.

Četvorka u tarotu odgovara karti Cara, osobe koja simblizuje očinsku figuru ili osobu od autoriteta. Može se odnositi i na vas ako ste na nekom rukovodećim mestu ili težite da na to mesto stignete. Ne zaboravite da Car treba i da gradi temelje, a da broj 4 nosi jaku energiju za uvođenje stabilnosti i dostizanje ravnoteže.

Čitav april mesec, prema astrolozima, treba posvetiti građenju zdravih temelja – bilo da se spremate za sklapanje braka, paljubavne odnose treba pročistiti do maksimalne iskrenosti, ili da želite da renovirate kuću, pa onda zaista krenite od temelja i ne radite ništa na brzinu.

Četvrti april nosi energiju brojčanog niza 4:4 i donosi sreću najviše osobama sa bioritamskim brojem 2 i 6. Da podsetimo, ovaj broj se dobija tako što se saberu brojevi datuma i meseca rođenja, a zatim svedu na jednocifren broj.

Međutim, svako može da iskoristi ovu energiju za ličnu sreću, a to će najbolje učiniti ako pametno planira ovaj dan. To znači da se mora unapred napraviti lista stvari koje treba obaviti i obavezno ostaviti dovoljno prostora za porodične obaveze. Konkretnije, može se dogoditi da iskrsnu neočekivani zahtevi, kao i da se oduže poslovi za koje ste mislili da će biti brzo gotovi. Za sve to treba imati dovoljno vremena, ali će svi koji tome pristupe ozbiljno biti nagrađeni velikom srećom.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top