MESEC ROĐENJA OTKRIVA KAKVI STE U KREVETU

pixabay.com

Ljubav i seks

MESEC ROĐENJA OTKRIVA KAKVI STE U KREVETU

U kom ste mesecu rođeni? Odgovor na ovo pitanje u sebi krije i neke intimne sitnice o vašem seksualnom životu, o vašim maštanjima i sposobnostima pod pokrivačem. Pročitajte šta vaš rođendan kaže o vašem seksualnom životu.

Januar

Osobe rođene u janauru obično su jako perverzne. Izrazito su uporne i rado eksperimentišu sa svim u krevetu. Imaju „prljavu“ maštu i prave su zveri u krevetu, a idealni partneri su im oni rođeni u novembru.

Februar

Rođeni u februaru su avanturisti. Veoma su strastveni, ali tu strast morate da zaslužite i ako želite da budete s njima najpre morate da se povežete s njima emotivno. Spremni su na velike stvari. Imaju tendenciju sagledavanja šire slike i neće vam se odmah prepustiti.

Mart

Rođeni u ovom mjsecu vole da borave u krevetu i tamo provode dane. Priželjkuju intenzivan i privržen seks. Seks je za njih mnogo više od pukog fizičkog čina i bitno im je da se povežu s partnerom. Jako im je stalo do toga da im partner bude zadovoljen.

April

Ove osobe su nezavisne, a kada odluče da se nekome potpuno prepuste, seks s njima postaje strastven, intenzivan i vrlo uzbudljiv. Međutim, kod njih postoji i jedan problem, a to je šta im sve brzo dosadi, pa se to vrlo lako može odnositi i na partnere.

Maj

Njima je najvažnije da imaju prijatan, senzualan seks, i to s osobom u koju su zaljubljeni i s kojom osećaju veliku privrženost. Vole maratonski seks. Njima je bitno lepo okruženje, pa će oni definitivno uživati na satenskoj posteljini u erotično uređenoj sobi.

Jun

Rođeni u junu izrazito su radoznali. Oni žele da isprobaju sve poze, začine i igrice u seksu koje postoje jer vole da znaju sve o svemu. Ako želite nekoga s kim ćete deliti „dirty talk“, „vruće“ poruke ili telefonski seks, rođeni u junu biće vam savršen partner.

Jul

Da biste uživali u seksu s njima, između vas mora da postoji dublja emotivna komponenta. Oni moraju da se osećaju sigurno. A kada to postignu s nekim, učiniće sve da zadovolje svog partnera. Savršeni su ljubavnici jer vole da ugađaju i pružaju zadovoljstvo partneru.

Avgust

Osobe rođene u ovom mesecu obično su razapete između dve krajnosti. Ili će biti ekstremno sebične ili ekstremno velikodušne. Ili će svom partneru pružiti sve što poželi ili će se okrenuti i otići ka drugome. Ne vole da im se govori šta da rade u krevetu, a njihov ego je lako povrediti.

Septembar

Jako su strastveni, ali se trude da drže svoje emocije pod kontrolom. Puno vremena im treba da se opuste s partnerom i prepuste zajedničkim strastima, a kada se to dogodi, tada u potpunosti uživaju i ispuniće vam sve želje. Ne postoji stvar koju ne bi učinili za svog partnera.

Oktobar

Njima nije problem da nacrtaju i objasne šta možete od njih da očekujete. Uživaju u zavođenju i predigri. Možda im treba malo više vremena za seks s novim partnerom jer mogu biti skloni ispitivanju terena i dužem uživanju u romantici. Preferiraju romantičan, nežan, ali strastven seks.

Novembar

Osobe rođene u novembru definicija su strastvenog seksa. Posesivni su. Skloni su „posedovanju“ svog partnera, a vole da se osećaju isto. Spremni su na sve što se može u seksu isprobati, vole da eksperimentišu i žele da se osećaju posebno.

Decembar

Ljudi rođeni u decembru su kreativci. U seksu vole da igraju uloge s partnerom. S njima problem može biti dublje povezivanje, ali zato će seks definitivno biti zabavno iskustvo.

24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top