Snežana Savić – ne želim da budem staromodna baba

Printscreen/Instagram

Poznati

Snežana Savić – ne želim da budem staromodna baba

Snežana Savić godine nosi s ponosom.

Snežana Savić koja je najviše pažnje privukla kao Nina Andrejević u “Boljem životu” i Malina Vojvodić u “Srećnim ljudima” nedavno je napunila 69. godina. Glumica priznaje da je posao održava i priznaje da je radoholik. Na korak do jubilarnog rođendana osvrnula se i na starenje kao neminovnost.

„Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketuje i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva, tri dana i ako nemaš šta da pružiš to ne prolazi. Sada je lepota podignuta na pijadestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Puna usta, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra i to je lepo“, rekla je za „Blic“ Snežana i istakla da su se ideali lepote promenili.

„Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača“, bila je iskrena glumica.

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top