Konstrakta opčinila evroizijsku publiku u Izraelu

Poznati

Konstrakta opčinila evroizijsku publiku u Izraelu

Pevačica je izašla u zanimljivom autfitu, koji je bio dosta drugačiji od onog sa kojim je domaća publika upoznata.

Predstavnica Srbije, na „Pesmi Evrovzije“ koja će se održati u Torinu, Konstrakta nastupila je u Tel Avivu u okviru promotivne turneje i tako oduševila sve prisutne svojim performansm uz pesmu „In corpore sano“.

Na predevrovizijskom događaju „Israel Calling“ evorvizijskoj publici su se predstavila 23 ovogodišnja učesnika na najvećem evropskom takmičenju.

Nastupe su održali u sportskoj dvorani, a zanimljiv je podatak je da je Konstraktinu tonsku probu čula publika koja je ulazilau dvoranu i već tada počela da aplaudira i uzvikuje reči njene pesme.

Konstrakta je nastupila pretposlednja, a nastup joj je bio izmenjen u odnosu na onaj na „Pesmi za Evroviziju 22“. Bila je u crvenoj haljini i sa sobom je nosila peškire koje je kasnije postavila na mesta gde bi trebao da stoji njen hor.

Imala je i sapun što je oduševilo publiku, ali scena koja se prepričava na internetu jeste to kada je Konstrakta izjavila:

— Peškiri su iz hotela.

— Ali Konstrakta koja je donela peskire iz hotela za nastup u Izraelu pa ih bacala po sceni i na kraju nastupa rekla MORAM DA IH VRATIM UZELA SAM IH IZ HOTELA – kraljica —napisala je jedna korisnica Tvitera.

Međutim, uprkos tehničkim problemima na početku pesme Ana Đurić je ipak uspela da prenese svoju energiju na publiku, a sledeća destinacija na kojoj će ona predstaviti svoju pesmu je Madrid.

Espreso

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top