Ilda Šaulić pre Bojana Vučkovića LUDO JE VOLELA drugog muškarca

Printscreen/Instagram

Poznati

Ilda Šaulić pre Bojana Vučkovića LUDO JE VOLELA drugog muškarca

Pevačica je u nekoliko reči ispričala zbog čega je njena ljubav doživela krah baš u trenutku kada su svi očekivali brak.

Postoji jedno nepisano pravilo a to je da se duge veze retko završe brakom i da veoma često ubrzo nakon završetka drugog odnosa partneri uplove u odnose koji se završe brakom.

Ovo je bio slučak i sa Ildom Šaulić koja se godinu dana nako završetka desetogodišnjeg odnosa udala za Bojana Vučkovića.

Pre Bojana ona je u ljubavi bila sa jednim biznismenom kojeg je upoznala u svojim ranim dvadesetim godinama, međutim tada njeni roditelji nisu podržavali njenu ljubav.

— Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života — govorila je Ilda, koja je bivšeg izabranika upoznala preko zajedničkih prijatelja.

— Bila sam mlada, imala sam dvadeset godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika.

Jednom prilikom se osvrnula i na razloge raskida svoje dugogodišnje veze:

— Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao — izjavila je Ilda, piše Hello.

— Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim, ne krunišete brakom, obično doživi krah — zaključila je pevačica.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top