Ova glumica je nova devojka Viktora Živojinovića?

Printscreen/Instagram

Poznati

Ova glumica je nova devojka Viktora Živojinovića?

Nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića našao je sreću u zagrljaju prelepe glumice

Prema tvrdnjama domaćih medija, Viktor Živojinović je nakon raskida veze sa Sandrom Miljaković, studentkinjom srpskog jezika i književnosti i šminkerkom, ponovo srećno zaljubljen.

Najpre se dugo spekulisalo da je najmlađi Živojinović u vezi s pevačicom Lenom Čolak, ali Svet sada tvrdi da on već mesecima ljubi glumicu Milicu Tomašević.

Vezu su navodno obelodanili na Viktorovoj rođendanskoj proslavi, a mnogi su se zapitali da li odsustvo Brene i Bobe sa rođendana sina znači da im se ne dopada nova snaja.

— Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne — rekao je za pomenuti list izvor blizak paru.

On je istakao da je „nova Brenina snajka“ devojka za primer.

— Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati — rekao je izvor i dodao da se glumica dopala i Viktorom najstarijem bratu Filipu i njegovoj supruzi i poznatoj pvačici Aleksandri Prijović. — Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top