Petar Grašo : DETE JE NAJLEPŠI PEČAT NA DUŠ

Printscreen/Instagram

Poznati

Petar Grašo : DETE JE NAJLEPŠI PEČAT NA DUŠ

Hana Huljić i Petar Grašo u julu će postati roditelji devojčice.

Petar Grašo i Hana Huljić žive u slatkom iščekivanju. U julu će njihova porodica postati bogatija za jednu devojčicu, za koju još uvek nisu odabrali ime. Pevač, kaže da nema strah od nove uloge u životu i da je spreman da bude otac.

„Niko ko postaje roditelj ne bi trebalo da ima strah. To je više neko slatko iščekivanje jer dolazi nešto novo, jedno malo biće. Vaš pečat do kraja života, najlepši na duši. Odgovornost jeste, ali ako nećemo biti odgovorni prema tom biću prema kome ćemo? Valjda se priroda pobrinula da nema straha već uzmeš u svoje ruke to malo biće i živiš“, rekao je za „Blic“ Grašo.

Petar i Hana venčali su se 19. februara, a pevač je kasnije priznao da nije sve proteklo onako kako je zamišljao, tačnije, da se nije nadao tolikoj pažnji javnosti, već je priželjkivao intimno venčanje u krugu najbližih prijatelja.

„Mislio sam da ćemo mi prošetati kroz grad, držeći se za ruke, ali video sam toliko novinara i fotografa koji snimaju da sam uistinu pomislio da je to neka skrivena kamera“, ispričao je pevač prilikom gostovanja u „RTL Direktu“ .

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top