Megan Markl u autfitu koji je ODLIČAN izbor za SVEČANE prilike

Printscreen/Instagram

Poznati

Megan Markl u autfitu koji je ODLIČAN izbor za SVEČANE prilike

Uz ove komade vojvotkinjina sofisticiranost izlazi u prvi plan.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pojavila se na žutom tepihu za vreme Invictus Games održanih u Hagu.

Ona je za ovaj događaj odabrala da obuče elegantnu kombinaciju koja je ne samo istakla njenu lepotu nego i sofisticiranost.

Ukoliko želite da ponesete široke pantalone na ivicu, ali i dugački sako koji je odličan izbor uz njen donji deo garderobe treba da izdvojite oko 2.300 evra, ali i da zavirite u izloge modne kuće Valentino.

Nije samo njeno čisto belo odelo bilo iz gorepomenute modne kuće. Ona je uz ovaj autfit ukombinovala i zanimljivu torbu koja ima piramidalni deo u zlatnoj boji kao i kaiš koji je u istoj nijansi i podesiv. Tašna je dizajnirana tako da je koža koja je osnovni materijal prošivena pri čemu tako daje posebnu dimenziju ovom komadu. Da biste priuštili ovu torbu morate izdvojiti oko 2.000 evra kako biste je imali.

Zanimljive su takođe bile i njene Aquazzura cipele koje je uparila sa belim odelom i koje su davale odličnu notu kompletnom izgledu.

Naravno, Megan je na sebi imala i dosta nakita u znatnoj nijansi pa su tu minđuše, prstenje i narukvica, ali posebno su za oko zapali njen Kartije sat, kao i njena narukvica istog brenda. Zanimljvo je to da su ova dva komada proizvodi iz jedne od najluksuznije juvelirske kuće na svetu.

Kako vam se dopada njen stajling?

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top