Nevena Božović ISKRENO o roditeljstvu i ODGAJANJU ĆERKE

Poznati

Nevena Božović ISKRENO o roditeljstvu i ODGAJANJU ĆERKE

Nevena Božović je nedavno rodila ćerku Anku, a sada je pričala o svojim obavezama oko deteta i vaspitanju.

Pevačica Nevena Božović se ne eksponira puno u javnosti, a nedavno su bile glasine da se rastala od supruga, što je Nevena demantovala.

Spekulisalo se da se par razveo jer je pevačica objavljivala fotografije na kojima se videlo da je sama sa ćerkom u Beogradu, međutim sve glasine su pale u vodu kada je Nevena objavila suprugovu fotografiju.

Ona uživa u odgajanju sedmomesečne ćerke i priznaje da joj ništa ne pada teško iako je umorna jer noću ne spava mnogo.

– Jako sam se dobro snašla, kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno. Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi – iskrena je bila pevačica.

Podsetimo, Nevena uživa u ljubavi sa pilotom Nikolom Ivanovićem, a ova porodica trenutno živi u Budvi.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top