NIKAD VIĐENA FOTKA ARKANA I ANASTASIJE

Printscreen

Poznati

NIKAD VIĐENA FOTKA ARKANA I ANASTASIJE

Anastasija Ražnatović podelila sliku sa ocem.

Željko Ražnatović Arkan danas bi napunio 70. godina, a njegova ćerka Anastasija se tim povodom oglasila na društvenim mrežama.

Pevačica se trenutno nalazi u Španiji gde vreme provodi sa svojim novim dečkom Nemanjom Gudeljom, a pratioce je raznežila objavom koju je posvetila svom pkonom ocu.

Anastasija je na svom Instagram storiju podelila staru fogotafiju na kojoj je Arkan ljubi, a uz to je kratko napisala:

„Srećan rođendan, tata“, ostavila je.

 an.jpg IZVOR: INSTAGRAM/RAZNATOVICANASTASIJA/PRINTSCREEN

Anastasija je prethodno objavila i video iz detinjstva uz koji ide njena izjava iz emisije „Sceniranje“ koja se emituje na Kurir televiziji i u kojoj govori o ocu.

„Ja njega često sanjam i u tim snovima uvek se on pojavi na jedan dan“, pričla je ona.

„Ne sećam se oca, a to me mnogo boli. Veljko se seća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač. Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na račun moje porodice, oca, kako je bio ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova porodice, to se neće desiti. Da mi je neko ne znam šta uradio, nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je, ne znam, najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti“, rekla je Anastasija.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top