Afera kriva za RAZVOD Marije Veljković?!

Printscreen/Instagram

Poznati

Afera kriva za RAZVOD Marije Veljković?!

I on i izvori tvrde da je veza istinita, ali voditeljka i glumica Marija Veljković potpuno je šokirana ovim navodima

Prema tvrdnjama Sveta, voditeljka i glumica Marija Veljković navodno se razvela posle afere sa kaskaderom i bivšim rijaliti učesnikom Urošom Ćertićem.

Navodno je sve trajalo oko godinu dana, a Marija je na poziv medija na ovu temu istakla da nema komentar i da je šokirana.

Izvor blizak časopisu Svet istakao je da su se Uroš i Marija upoznali jer su bili komšije i da je sve počelo bezazlenim ćaskanjem.

— Marija i Uroš su živeli na 200 metara jedno od drugog, na Dorćolu. Tako su se i upoznali, u kraju. Ona je vodila decu u vrtić, školu, nekad bi šetala psa, prolazila je pored Uroševe zgrade, a i svakako su se sretali na nekim snimanjima. Sve je počelo sa zdravo, a vremenom su razgovori postajali sve duži i sadržajniji, da bi onda to preraslo u nešto više. Dok je trajalo to i nije bila neka tajna. Viđali su se tako oko pola godine, a onda je i muž počeo da sumnja. Njen brak je i pre ovoga bio u krizi, a neverstvo je samo poslužilo za formalni kraj — tvrdi izvor.

Štaviše, i sam kaskader Uroš Ćertić potvrdio je ove navode i kaže da bi mogao da izađe u javnost sa svim detaljima.

— Da, istina je, a njemu imam da poručim — ako po društvenim mrežama ne prestane da maltretira Mariju i mene izaći ću na televiziju sa nacionalnom frekvencijom i progovoriti o svemu — rekao je.

Marija se prošle godine razvela od Milana Milovanovića, s kojima troje dece.

Iako nije želela da priča o privatnosti, u jednom videu na Jutjubu je rekla:

― Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top