ŽIVOTNA PRIČA LEPE ROSE IZ „MONTEVIDEA“

Poznati

ŽIVOTNA PRIČA LEPE ROSE IZ „MONTEVIDEA“

Uloga Rose je proslavila! Svi su tada bili očarani njenom lepotom!

Naime, glumicu Daninu Jevtić je filma Dragana Bjelogrlića „Montevide, Bog te video!“ vinuo među zvezde!

– Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u „Montevideu“. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga – rekla je Danina u jednom intervjuu.

Ova crnokosa lepotica svoju glumačku karijeru započela je u seriji „Pare ili život“. A posle ostvarenog neverovatnog uspeha u Bjelogrlićevom filmu, odlučuje da se 2013. godine povuče uz glumačkog života, jer je želela da se posveti porodici, ali i da se ostvari u ulozi majke. Iste godine se udala za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima.

Kad je beba imala osam meseci, bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju. Međutim, taj brak nije potrajao, okončan je posle godinu dana od venčanja u Sidneju.

Razvod je za ovu zanosnu lepoticu bio veoma stersan period, a od tog momena se potpuno posvetila svom sinu. Kao samohrana majka, ističe da joj veoma znači pomoć njenih roditelja.

– Mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće, jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo – optimistično priča Danina.

Trenutno ovu glumcicu gledamo u seriji „Igra sudbine“.

Momka „delila“ sa pevačicom Aleksandom Radović

Veorvali ili ne, Daninin bivši muž posato je poznat javnosti, kada je stupio u vezu sa Aleksandrom Radovič! Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, a priča se da je upravo on bio njena najveća ljubav.

Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko njenih pesama, jer im je ljubav bila velika i iskrena.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top