SVI JE ZNATE! Zbog Anastasije ostala u suzama

Printscreen/Instagram

Poznati

SVI JE ZNATE! Zbog Anastasije ostala u suzama

Čim je upoznao, odlepio je za Anastasijom

Samo nekoliko nedelja pošto je raskinula sa Đorđem Kuljićem, kao bomba odjeknula je vest da je Anastasija Ražnatović ponovo srećna u ljubavi. Naime, kako su mediji preneli, ona je uplovila u vezu sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom.

A kako sada pišu pojedini domaći mediji, Nemanja Gudelj tada još uvek nije raščistio odnose sa bivšom devojkom, pevačicom Sanjom Vučić.

Kako navodi magazin „Sveta“, Sanja je ostavljena bez reči:

– Sanja nikad otvoreno nije pričala o vezi sa Nemanjom, ali baš ga je zavolela. Bilo im je teško da održavaju vezu na daljinu. Nikad zvanično nisu prekinuli svoj odnos niti su se svađali, samo su se udaljili. Da ima novu devojku Sanja je saznala iz medija i to je baš razljutio. Iako je svesna da zvanično nisu par, imali su taj neki čudan odnos, baš joj je bilo krivo što to nije čula od njega. Sve se brzo odigralo, Anasrasija se baš zaljubila, a i Nemanja. Iako se kratko poznaju ponašaju se kao da su ceo život zajedno – kaže izvor i dodaje:

– Ona je njegov predlog da dođe u Španiju i upozna njegovu porodicu bez razmišljanja prihvatila, iako su u vezi manje od mesec dana. Savršeno se uklopila i Gudelji su je prihvatili kao člana porodice.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top