MAJ ĆE ZA OVA 3 ZNAKA BITI PAKLEN

pixabay.com

Lifestyle

MAJ ĆE ZA OVA 3 ZNAKA BITI PAKLEN

Očekuje vas turbulentan period na poslu i finansijske poteškoće

Dok će za neke znakove Zodijaka maj biti izuzetno uspešan i to na svim poljima, neki će narednog meseca gledati u prazan novčanik. Ruska astrološkinja Tamara Globa otkrila je koga to u narednom mesecu očekuje teška besparica. Evo o kojim znakovima je reč:

Škorpija

Iako stoje čvrsto na zemlji i nisu sklone rizičnim poduhvatima, savet Škorpijama je da se ne zaleću u maju i da ne troše novac bez preke potrebe. Mogući su nenadani gubici, neočekivani troškovi zbog čega je najbolje da prištede i da budu spremni. U narednom mesecu je moguće i da će menjati karijeru. Savet je i da smanje troškove.

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju jedan veliki nedostatak – previše vole da troše novac. Nažalost, u maju će morati da se saberu i ograniče kupovinu nepotrebnih stvari. Velika je verovarnoća da će imati neke kvarove u domaćinstvu, a što će im dodatno iscediti kasu… Nipošto ovog meseca ne podižite kredit, zapašćete u dugove iz kojih ćete se teško izvući.

Ribe

Vodeni znaci Zodijaka uvek imaju dve krajnosti – ili potroše sav novac koji su ostavili po strani ili štede do granice tvrdičluka, čak i tamo gde nema potrebe. Savet astrologa u maju jeste da ne „krckaju“ ušteđevinu ni pod razno, kao i da vode računa o kućnim aparatima, ne ostavljaju ih uključene kako ne bi pregoreli.

mondo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top