STIŽE POMRAČENJE SUNCA I DONOSI NEVIĐENE KOSMIČKE PROMENE

pixabay.com

Lifestyle

STIŽE POMRAČENJE SUNCA I DONOSI NEVIĐENE KOSMIČKE PROMENE

Spremite se, stižu značajne promene

30. aprila 2022. stiže nam mlad Mesec u znaku Bika i pomračenje Sunca, prvo u ovoj godini. Planeta Uran je vrlo aktivan i donosi iznenadne događaje koji služe kao svojevrsni poziv za buđenje. Sada je pravo vreme da krenemo napred na lestvici duhovne evolucije…

Iako je ovo samo delimično pomračenje Sunca, ono je vrlo moćno i otvora nam neverovatne nove prilike. Ukoliko ste o nečemu dugo razmišljali ili planirali započinjanje novog poslovnog poduhvata, sad je pravo vreme da krenete to da i realizujete.

Pomračenja imaju tendenciju da donesu sudbinske događaje koji nam pomažu da dođemo do sledećeg poglavlja naše duhovne evolucije.

Ovi astro fenomeni nas mogu iznenaditi, ali zapamtite da nas uvek stavljaju tamo gde trebamo biti, čak i ako nam se čini da nije tako. Ovaj period samo ubrzava stvari koje će se neizbežno dogoditi.

Planeta Uran koja je dominantna u ovom periodu je vrlo aktivna. Uran je poznat po tome što donosi iznenađenja i događaje koji kao da se pojavljuju iz vedra neba. Njegova energija obećava neku vrstu radikalnog pomaka iz jednog stanja u drugo.

Uran ponekad može biti pomalo šokantan u načinu na koji deluje, ali mu je cilj da promeni život na bolje. Želi da nas oslobodi svega što nas sputava kako bismo mogli da nastavimo da idemo ka vrhu.

Jupiter i Venera takođe će biti u savršenom skladu dok traje pomračenje Sunca, a to će uticati i na naše finansije. Povoljan je trenutak za pokretanje novih poslova, unapređenje ili da zatražite povišicu ukoliko mislite da zaslužujete.

Osim toga, sklad Jupitera i Venere uticaće i na naše emocije, pa ćemo se u narednom periodi osećati spokojnije i smirenije.

Svu svoju energiju usmerite na postizanje uspeha i ostavrivanje onoga o čemu dugo maštate. Ovaj astro period će vam pomoći da lakše dođete do vrha ili će vam, u krajnjem slučaju, pokazati da li je odluka koju ste doneli dobra za vas.

Ovo pomračenje Sunca će na sve nas uticati pozitivno, ali s obzirom da se poklapa sa mladim Mesecom u znaku Bika, upravo oni rođeni u tom znaku će osetiti najveću uticaj.

Atma

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top