Ceca i Anastasija su ih nosile uz kratke haljine, a kako je Ana Ivanović kombinovala prugaste čizme

Printscreen/Instagram

Moda

Ceca i Anastasija su ih nosile uz kratke haljine, a kako je Ana Ivanović kombinovala prugaste čizme

Ekstravagantni model čizama koji ima štrafte u crnoj i boji kože, prvo smo videli na Ceci i Anastasiji, a sada i na nekadašnjoj teniserki.

Prugaste čizme iznad kolena prvi put smo videle kod Cece i Anastasije Ražnatović. One su se obukle skoro identično, a obe su stajlinge začinile prugastim „čarapa-čizmama“ koje izgledaju gotovo kao helanke, a posebno su atraktivne jer svetle pruge deluju potpuno providno.

Ceca je u njima došla na snimanje nove emisije takmičenja „Zvezde Granda“, a Anastasija se pojavila u drugom studiju, u emisiji „AmiG šou“.

„Danas mi je prekopirala stajling. To me je jako iznerviralo, kupila sam njoj i meni čizme, njene su svetlije. Poslala sam joj pre pet dana šta oblačim za emisiju, a potrefilo se da je i ona danas to obukla“, objasnila je Anastasija tada.

Sada je isti model čizama ponela i nekadašnja teniserka Ana Ivanović na jednom događaju u Minhenu na kom se pojavila sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom.

Ipak, za razliku od Cece i Anastasije, ona ih je iskombinovala uz potpuno drugačiju haljinu – midi dužine, sa izrezom napred koji je istakao njenu obuću. Haljina je imala gola ramena, a celu kombinaciju Ana je upotpunila efektnom ogrlicom.

Najatraktivniji par čizama ove sezone potpisuju brendovi „Džimi ču“ i „Mugler“.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top