Jovana Jeremić žestoko oplela po Darku Laziću

Printscreen/Instagram

Poznati

Jovana Jeremić žestoko oplela po Darku Laziću

Voditeljka nakon hapšenja pevača iznela svoje mišljenje

Jovana Jeremić, poznata je kao osoba koja nema „dlake na jeziku“. Ovoga puta popularna voditeljka dotakla se Darka Lazića, koji je pre dva dana uhapšen zbog prebrze vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika.

– Danas ćemo da se bavimo tematikom Darka Lazića kojeg je zaustavio presretač gde je testom utvrđeno da je pevač bio pod dejstvom alkohola i kokaina. Napomenuću da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18.12.2013. godine i svi smo svedoci katastrofalnog udesa koji je imao i nesreće koju je jedva preživeo zbog koje je bio mesecima u invalidskim kolicima. Ja sam tada davala izjavu i rekla da se nadam da je ovo dobra opomena Darku Laziću da odluči da promeni svoj život iz korena, da promeni stil svog života i da se on kao čovek izmeni na bolje. Međutim, izgleda da sam previše dobronamerna i lakoverna i da verujem da ljudi mogu da se menjaju – rekla je Jovana za Informer i dodala:

– Darku to izgleda nije došlo u glavu, nastavio je da živi po starom i to mu svakako u životu neće doneti ništa dobro. Razočarana sam zbog svega ovoga, zato što je Darko dobar čovek, ali jednostavno on je sam sebi najveća karma i opterećenje.

– Zaista nema smisla ovo što je uradio, jer pre svega on ima društvenu odgovornost jer je poznata ličnost. Uveliko govorim o društvenoj odgovornosti u medijima, o ispravnom sistemu vrednosti koje potenciram… Nije ni čudo što supruga hoće da ga ostavi, jer Darko živi tako turbulentan život da je to jako teško ispratiti. Ako uzmemo u obzir drogu, alkohol i to da voli žene, šta još ostaje? Eventualno četvrti porok je kocka.

– Nije stvar u tome da li će da plati kaznu, mogao je da ugrozi živote drugih. Pozivam policiju, javnost i medije da osude ovo što je Darko uradio, jer ili će se prizvati pameti ili će mu se nešto katastrofalno desiti u narednom periodu. On ima pravo da uništava svoj život, ali nema pravo da dovodi u rizik druge živote, bez ozbira što ja Darka izuzetno poštujem kao pevača i što mi je gost vrlo često, ja bih to njemu i u lice rekla. Ovo je jako neodgovorno, jako nepromišljeno i jako budalasto u svakom smislu. Osuđujem ovakvu vrstu ponašanja! Darko, dozovi se pameti inače će te život prizemiti onako kako će te najviše zaboleti. Pozdrav od Jovane Jeremić – rekla je Jovana Jeremić za Informer.

Magazinnovosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top