Malo poznati detalji iz Konstraktinog života

Printscreen/Instagram

Poznati

Malo poznati detalji iz Konstraktinog života

Ana Đurić Konstrakta privlači veliku pažnju javnosti, ali privatni život je uspela da sačuva za sebe

Pobednica na izboru za Pesmu za Evroviziju, Konstrakta, je udata i ima dvoje dece, Lenu i Nikolu, posvećena je svojoj porodici, a oni su joj najveća podrškas, te su svi izuzetno ponosni na njen uspeh.

Ono što je interesantno, a vezano je za njenu ljubavnu priču sa njenim suprugom Milanom Đurićem jeste to da je on bio asistent na Arhitektonskom fakultetu koji je Ana završila, a ljubav se i rodila na fakultetu, a s obzirom na oprečne stavove o vezama studentata i asistenata i profesora, nije isključeno da je ovo priča o jednoj zabranjenoj ljubavi koja se završila srećno, prenosi Story.

U jednom intervjuu za medije, Konstrakta je otvoreno govorila o majčinstvu.

– U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično – rekla je Konstrakta, a potom je dodala:

– Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – otkrila je Konstrakta za portal „Budi keva“ pre nekoliko godina.

Konstrakta se uz pobednicku pesmu "In corporesano" oprostila od Srbije i krenula put Torina

Magazin Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top