ANASTASIJA NA STADIONU U ŠTIKLAMA I NAJMODERNIJOJ BOJI

Printscreen/Instagram

Poznati

ANASTASIJA NA STADIONU U ŠTIKLAMA I NAJMODERNIJOJ BOJI

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović trenutno boravi u Sevilji kod svog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja, kog je juče bodrila na utakmici, a potom se i snimala u njegovoj kući.

Nakon što su uskršnje praznike proveli u Rimu, Anastasija i Nemanja vratili su se u Sevilju, a pevačica je juče sa tribina bodrila dečka dok je njegov tim igrao protiv Kadiza.

Društvo joj je pravila Nemanjina porodica, sa kojima je postala vrlo bliska otkako su ona i fudbaler otpočeli romansu.

Anastasija se na stadionu pojavila u modernoj odevnoj kombinaciji – farmerkama i narandžastoj košulji, uz koju je nosila tašnu i čizme na visoku potpeticu u istoj boji.

 Anastasija Ražnatović u Sevilji Izvor: Instagram/Anastasija Ražnatović

Narandžasta boja je i ove sezone jedna od vodećih u svim modnim kolekcijama, te ne čudi što se pevačica, kao devojka koja prati trendove, odlučila baš za nju.

 Anastasija Ražnatović u Sevilji Izvor: Instagram/Anastasija Ražnatović

Jutro nakon utakmice, Anastasija je podelila i delić atmosfere iz ljubavnog gnezda. Ona se, naime, snimala u bademantilu dok je pravila prvu jutarnju kafu, a pratiocima je pokazala svoje prirodno izdanje, bez šminke.

Kako se nedavno pisalo u medijima, Anastasija, navodno, planira da se i zvanično preseli u Sevilju i da živi sa Nemanjom u njegovom domu.

„Njoj nije preka potreba da boravi u Beogradu, pa će sve poslove koje ima završavati iz Sevilje. Eto, otkako su se upoznali na jednom rođendanu kod zajedničke prijateljice, odmah su krenule varnice, njih dvoje su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Gudelj je odlepio za njom i ne želi da se razdvajaju“, rekao je nedavno za „Kurir“ sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top