Kejt Midlton blistala u belom!

KateMiddleton/Instagram

Moda

Kejt Midlton blistala u belom!

Vojvotkinja od Kembridža blistala je u belom kada je jutros stigla u Vestminstersku opatiju zajedno sa svojim suprugom, princom Vilijamom na obeležavanja Dana Anzaka.

Vojvotkinja od Kembridža blistala je u belom kada je jutros stigla u Vestminstersku opatiju zajedno sa svojim suprugom, princom Vilijamom na obeležavanje Dana Anzaka.

Kejt Midlton, 40, za ovu priliku reciklirala je belu haljinu s kaputom Aleksandera Mekvina, uparivši zadivljujući komad s minđušama ‘Collingwood’ princeze Dajane. Najviše pažnje privukla je odgovarajuća traka za kosu Džejn Tejlor s velikom satenskom mašnom.

Majka troje dece, koja je poznata po ljubavi prema pristušačnijim brendovima i ponavljanju svojih autfita, obukla je haljinu za krštenje svoje ćerke, princeze Šarlot 2015. godine.

U međuvremenu je njezina šminka bila neutralna kao i uvek, odlučivši se za malo rumenila i crnu olovku za oči.

Kejt je blisko povezana s Aleksanderom Mekvinom, a često je nosila dizajn britanske modne kuće u značajnim prilikama. Najpoznatija je bila impresivna venčanica na kraljevskom venčanju 2011. godine.

Podsetimo, sin Kejt Midlton i princa Vilijama, princ Luis proslavio je svoj četvrti rođendan.

Osim rođendana, Kejt i Vilijam imali su još jedan razlog za slavlje prošle subote. Naime, njihov stariji sin, princ Džordž , proslavio je svoj imendan.

Zanimljivo, upravo pre objave poslednje trudnoće (s princom Luisom) saznalo se da su Vilijam i Kejt bili upozoreni da ne bi trebalo da imaju više dece.

Par je bio na turneji u Poljskoj i Nemačkoj krajem 2017., kada je Kejt dobila igračku za bebu dok je bila u poseti Varšavi.

S obzirom na činjenicu da je princ Džordž tada imao četiri godine, a princeza Šarlot dve, što znači da niko od njih neće imati koristi od igračaka za bebe, Kejt se okrenula ka princu Vilijamu i rekla: ‘Moraćemo da imamo još dece’.

Iako bi većina ovo smatrala potpuno nevinim komentarom, organizacija pod nazivom ‘Having Kids’ progovorila je nedugo nakon toga ‘s poštovanjem’ tražeći od vojvoda od Kembridža da ‘razmotre mogućnost odustajanja od trećeg deteta’.

U otvorenom pismu, izvršna direktorka kompanije En Grin Karter Dilard, rekla je da je ‘primer koji britanska kraljevska porodica postavlja neverovatno uticajan’, dodajući da oni imaju moć ‘da naorave održivu malu porodicu’.

‘Naravno, znamo da će princ Džordž i princeza Šarlot sigurno imati lepe živote, zaštićeni od siromaštva i pretnje degradacije okoline’, napisala je.

‘Dobiće optimalnu količinu nege i pažnje, kao i najbolje moguće obrazovanje. Ali isto se ne može reći za svako buduće dete.’

En je nastavila da sugeriše da bi odluka da nema trećeg deteta značila da se ‘značajni resursi štede kako bi se druga porodica pomogla da isplanira pošten početak života za svoje dete’.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top