Ovo je komad koji svaka žena od STILA mora da ima u ormanu ovog proleća!

Moda

Ovo je komad koji svaka žena od STILA mora da ima u ormanu ovog proleća!

Omiljeni komad Monike Beluči za proleće 2022. je pripijena kožna suknja, u kojoj jednostavno izgleda božanstveno.

Ovaj model mogli smo zapaziti na modnim pistama, u uličnoj modi, ali i na naslovnicama modnih časopisa. No, verujemo da je glumica fotografijom objavljenom na svom Instagram profilu ukrala šou. Monika, u 58. godini nema na čemu da pozavidi svojoj ćerki supermodelu Devi Kasel. Upravo suprotno, ne prestaje da nas iznenađuje svojim senzualnim i elegantnim izdanjima, kao ovoga puta u crnoj od glave do pete s potpisom Max Mara, koju je ispratila blistavim osmehom.

Veoma ženstvena, neprikosnovena u kreiranju elegantnog i istovremeno zaslepljujućeg izgleda, uska suknja midi dužine već nekoliko sezona doživljava renesansu. Napustivši strogost koja ju je oduvek krasila, danas je oličenje slobode i senzualnosti, u bilo kojoj dobi. Model koji je odabrala Monika Beluči je školski, sa akcentom na visokom struku i sjajnom materijalu. Seksi, moderna i šik u potpuno crnom izdanju, glumica je dokaz da ćemo ovaj odevni predmet rado nositi u periodu pred nama.

Kako iskopirati ovo izdanje?

Ova midi suknja ne poznaje godine, savršena je od jutra do mraka, a efekat varira od ostatka kombinacije. Asimetričan top, elegantan kaput, mokasine na štiklu ili romantična bluza, sve je dozvoljno dok sledite svoj stil. Ovog proleća topovi takođe dolaze u obzir, ali i košulje koje otkrivaju stomak, kako nalaže sezonski trend. U tom slučaju, izgled poprima dozu ležernosti.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top