DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MAJ 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MAJ 2022.

Ovan

Rad na reorganizaciji i uvođenju novih metoda rada predstavljaju dominantne teme ovog dana. Razradite plan do najsitnijih detalja. Obratite pažnju na ponašanje vašeg partnera i preispitajte se koliko mu zaista posvećujete vreme. Glavobolja.

Bik

Nestabilna situacija na finansijskom planu počela je da vas zabrinjava. Pa ipak, uskoro počinje da se popravlja. Bikovi osećaju duboku potrebu za nekom promenom u svom emotivnom životu. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Imate oosećaj jakog pritiska u čeonom delu.

Blizanci

Kraće poslovno putovanje doneće vam nov krug poslovnih saradnika. Finansijska situacija je sve bolja. Upustićete se u ljubavnu avanturu, zasnovanu mnogo više na strasti nego na čistim emocijama. Problemi sa sinusima.

Rak

Poslovna saradnja sa prijateljima omogućiće vam da date oduška svojim najoriginalnijim idejama. Na taj način pobedićete konkurenciju. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici: spremni ste na rešenja tipa ili-ili. Raskid ili formalizacija odnosa. Pozitivni ste i odlično se osećate.

Lav

Kolege su u vama prepoznale savršenog lidera, pa ćete tokom ovog dana u ime svih doneti veoma bitne odluke. Slušajte svoju intuiciju. Lavovi koji su nezadovoljni u svojoj vezi mogu da potraže emocionalno ispunjenje sa strane sa nekom drugom osobom. Uganuće zgloba.

Devica

Neko od vaših kolega gradi rivalski odnos sa vama i može pokušati da na lukav način podrije vašu reputaciju. Budite oprezni i ne odajte svoje poslovne planove nikome. Slobodne Device mogu se zaljubiti u prvi pogled u jednu osobu u znaku Raka ili Riba. Pad imuniteta.

Vaga

Danas mogu iskrsnuti neočekivane prepreke, a mogu biti u vezi s problematičnom komunikacijom sa jednom osobom na poslu. Čuvajte se manipulativnih ljudi. Imate osećaj da se sve vreme neko meša u vašu vezu sa partnerom. Postavite se na drugačiji način. Migrena.

Škorpija

Neki saradnici bi danas mogli da vam naprave problem. Reč može biti o nesporazumu ili bitnom propustu načinjenom u poslovanju. Ovaj dan obeležiće iskušenje i dilemu da li da se zbližite sa osobom koju poznajete preko posla. Bolovi u vratu.

Strelac

Neko od vaših prijatelja u velikoj meri će vam pomoći za dodatna sredstva. To će vam omogućiti dalji razvoj poslovanja. Ljubav sa osobom koja ne živi u vašem gradu ne pada vam lako. Razmišljate o tome da li da nastavite vezu pod ovim uslovima. Bolovi u zglobovima.

Jarac

Ovaj dan oživljava neki stari problem u vašoj radnoj sredini. Komunikacija sa kolegama i nadređenima danas može biti problematična. Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti doneće vam potpuno emocionalno ispunjenje. Problem sa kičmom.

Vodolija

Pokušavate da balansirate posao radeći na dve strane istovremeno. Uprkos tome, uspešno ćete sve završiti, i to u roku. Ovaj dan donosi posebno iskušenje u smislu prelaska granica prijateljstva sa jednom osobom koju dugo poznajete. Loša cirkulacija.

Ribe

Poslovni uspeh očekuje one Ribe koje se bave trgovinom i finansijama. Finansijska situacija je sve bolja i bolja. Zajedničko putovanje doprineće stabilizaciji pomalo narušene atmosfere između vas i partnera. Zdravlje je solidno.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top