Koje su sklonosti u spavaćoj sobi svakog horoskopskog znaka

pixabay.com

Ljubav i seks

Koje su sklonosti u spavaćoj sobi svakog horoskopskog znaka

„Šta si u horoskopu?“ Ovo verovatno nije prvo pitanje koje postavite pre nego što legnete sa nekim u krevet, ali postoji dobar razlog da to saznate. Koje su sklonosti u spavaćoj sobi znakova Zodijaka?

Mnoge seksualne osobine, kao i vaše veštine i kvaliteti u spavaćoj sobi vezane su za vaš znak. To ne znači da ako ste Strelac, odmah pobegnete od Raka, ali moguće je da ćete imati intenzivniji seks sa Ovnom, Blizancima ili Vodolijom, piše Prva.

Koje su sklonosti u spavaćoj sobi znakova u horoskopu?

Ovan
U astrologiji, Mars je planeta strasti i želje – i ta strast definitivno ulazi u spavaću sobu. Rođeni u znaku ovna blagosloveni su neverovatnom izdržljivošću i vrelom strašću koja im prolazi kroz vene.

„Ratnička ličnost Ovna je agresivna i impulsivna, tako da se nemojte iznenaditi ako vas odvedu u vrelinu trenutka. Sve što požele je hitno, a njihovi seksualni susreti su spontani i puni akcije. U spavaćoj sobi, Ovan želi da dominira svojim partnerom. Njihov seks je intenzivno strastven i životinjski. Ovan voli da preuzme kontrolu. Muškarac Ovan želi svoju devojku u pokornom seksu, a žena Ovan želi da potpuno poseduje svog ljubavnika“, kaže astrolog Mesa.

Jedno je sigurno: Ovan voli jurnjavu. Samo pazite da Ovan ne čeka predugo – postaće nervozan.

Najbolji spoj za seks: Vaga i Strelac.

Bik
Za razliku od vatrenog Ovna, Bik je strpljiv i nežan. Pod vladavinom Venere, boginje ljubavi i lepote, rođeni u znaku Bika vole da se prepuštaju životnim zadovoljstvima.

„Međutim, nemojte da vas zavara njihova spokojna narav – Bik je tvrdoglav i neverovatno odlučan. Senzualan i direktan, ovaj zemljani znak vidi svet putem svih pet čula i izražava seksualnost kroz intenzivan fizički kontakt. Takođe će vas obasipati ljubavlju i romantikom. Šta očekivati od Bika tokom seksa? Vođenje ljubavi sa Bikom se sastoji od mnogo ljubljenja i dodirivanja. Oni žele da seks bude spor i neodoljiv.“

Najbolji spoj za seks: Rak i Jarac.

Blizanci
Radoznali i nestašni Blizanci su najveći prevaranti zodijaka. Pod vladavinom Merkura, glasnika bogova, rođeni u znaku blizanaca žude za intelektualnim razgovorima i mentalnom stimulacijom.

„Brzi i nemirni, njihovi živahni umovi i višestruke ličnosti lako se ometaju — zato nemojte biti iznenađeni ako stalno traže različite pozicije i igre. Za Blizance, romansa je razigrana, a seks ne shvataju previše ozbiljno. Blizanci žele da igraju ljubavnu igru i budite sigurni da će vas u tom procesu zavesti. U spavaćoj sobi, Blizanci traže uzbuđenje i eksperimentisanje, a vazdušni znak pristupa seksu drugačije od ostatka zodijaka. Njihov idealan scenario se sastoji od mnoštva predigre i namernog odlaganja čina seksa. Reči su ključni deo tehnike zavođenja Blizanaca“, objašnjava Mesa.

Najbolji spoj za seks: Ovan i Vodolija.

Rak
Intuitivni i nežni, Rakovi su najveći empati Zodijaka.

„Rođeni u znaku Raka su prirodno prijemčivi i vođeni svojim emocijama. Pod vladavinom promenljivog Meseca, ovaj vodeni znak je vrtlog sanjive nostalgije i potisnutih osećanja. Za Raka, biti zaljubljen znači ozbiljnu posvećenost i duboku emocionalnu intimnost, tako da se nemojte iznenaditi ako ne vole neobavezne šale ili životinjski seks. Rak voli da se oseća bezbedno i potrebno u vezi – u suprotnom će se lako zavući u svoj oklop. Ali kada je udobno i bezbedno, Mesečevo dete je senzualno i duboko erotično. Strastveni i pokorni, Rakovi će se potpuno predati svom partneru u spavaćoj sobi.“

Najbolji spoj za seks: Ribe i Bik.

Lav
Kao i njihov sestrinski znak Ovan, Lav je entuzijastičan i veoma strastven. Pod vladavinom Sunca, rođeni u znaku Lava blagosloveni su blistavom harizmom.

„Nemojte se šokirati ako Lav osvetli sobu (ili vašu spavaću sobu). Lav je živa zabava i dete zodijaka; njihov život je pozornica, a njihov ego igra glavnu ulogu. Ovaj vatreni znak samo želi da bude voljen, potreban i da mu se dive. Razmetanje svojim kvalitetima je obavezno kada su u vezi, a oni očekuju da njihovi partneri rade isto. Vođenje ljubavi je epski nastup, a seksualne fantazije su više nego dobrodošle. Seks sa Lavom je filmski i nezaboravan.“

Najbolji spoj za seks: Ovan i Škorpija.

Devica
Devica je možda malo previše precizna i proračunata u krevetu. Ozloglašena po svom perfekcionizmu i skrupuloznim ličnostima, Devica je odani sluga Zodijaka.

„Vladajući Merkurom, um Device je metodičan i analitičan; otuda njihova oštra preciznost i usmerenost na detalje. Kada je zaljubljen, ovaj zemaljski znak je kritičan i staromodan, ali nakon pažljivog analiziranja i/ili udvaranja, Devica se neće zaustaviti ni pred čim da ugodi partneru. Neke sklonosti u spavaćoj sobi Devica su čisto okruženje i dobra higijena, te stvari su neophodne“, kaže Mesa.

Naravno, možete i samo imati seks pod tušem.

Najbolji spoj za seks: Jarac i Škorpija.

Vaga
Elegantna i koketna, Vaga je ljubavnica Zodijaka. Pod upravom boginje Afrodite, ovaj vazdušni znak je neodoljivo šarmantan i zaljubljen u ljubav.

„Vage se najbolje osećaju kada su okružene lepotom, a pronalaženje savršene ravnoteže je njihov krajnji cilj. Ali zaljubiti se u Vagu nije problem – već je izazov navesti Vagu da se zaljubi u vas. To je izazov. Rođeni u znaku Vage nagrađeni su umetnošću zavođenja, tako da njihovo uključivanje u vezu neće biti tako lako kao što mislite. Ako ste zainteresovani za Vagu, pustite ih da vas jure. Njima seks nije ni približno toliko važan kao osećaj sreće i ispunjenosti u vezi. Obucite se da ih impresionirate i okupajte se u svom najskupljem parfemu“, savetuje Mesa.

Najbolji spoj za seks: Ovan i Bik.

Škorpija
Seks sa Škorpijom je čista vatra. Pod vladavinom Plutona, planete transformacije i boga podzemnog sveta, Škorpija je predator Zodijaka.

„Mogli bi da sakriju svoju sirovost pod plaštom strahova i duboke misterije, koristeći zastrašivanje da izazovu intrige i vrućinu. I blagoslov i prokletstvo, Škorpije se rađaju sa hipnotičkom aurom i intenzivnim psihičkim sposobnostima. Njihov život je iskustvo na sve ili ništa, a njihov ljubavni život liči na scenu iz „Drakule“ Brema Stokera. Strašno? Too hot? Oboje? Povezujući um, telo i dušu kada su zaljubljeni, ovaj vodeni znak pulsira od želje i strasti, a u spavaćoj sobi nema mesta za tabue“, kaže Mesa.

Savet? Pročitajte „Pedeset nijansi sive“ i izaberite nekoliko fantazija koje ćete isprobati.

Najbolji spoj za seks: Lav i Devica.

Strelac
Pod vladavinom Jupitera, Strelac je najavanturističkiji znak u Zodijaku. Zvuči zabavno, zar ne?

„Optimistični i entuzijastični, rođeni u znaku Strelca žude za putovanjima, učenjem i novim iskustvima. Zavesti ovaj vatreni znak nije teško. Kada je zaljubljen, Strelac je transparentan i otvoren. Ono što vidite je ono što dobijate, a igre ne dolaze u obzir (osim ako nisu razigrane seksualne igre, naravno). Prirodni željni uzbuđenja, spontani seks i avanturističke fantazije ih pokreću i nemojte se plašiti da zamolite svog Strelca da isproba neke nove poteze. Ovaj vatreni znak je uvek raspoložen za eksperimentisanje i želi da se u spavaćoj soba oseća kao u potpuno novoj avanturi“, kaže Mesa.

Savet? Probajte tantrički seks.

Najbolji spoj za seks: Ovan i Blizanci.

Jarac
Mudri i odlučni, rođeni u znaku Jarca na veze gledaju kao na ulaganje. Zanimljivo.

„Pre nego što Jarac ode sa vama u krevet, možda će želeti da vas prvo upozna i razvije intimnu vezu. Pod vladavinom ozbiljnog Saturna, rođeni u znaku Jarca su prirodno oprezni i rezervisani. Ovaj zemaljski znak mora da zna tačno gde se nalazi kada je u vezi; u suprotnom, ne ide nikuda. Tradicionalni i konzervativni, Jarčevi zavode i prave atmosferu kao u klasičnom holivudskom filmu. Pre nego što pređe u spavaću sobu, Jarac bi mogao da pusti klasiku i da otvori bocu dobrog vina – ali kada počne, to se olako može produžiti do kasno u noć“, kaže Mesa.

Seksualna izdržljivost Jarca je neobično velika.

Najbolji spoj za seks: Devica i Škorpija.

Vodolija
Vodolije je teško shvatiti.

Pod vladavinom revolucionarnog Urana, rođeni u ovom znaku su rođeni vizionari i intelektualci. Ali pošto su drugačije, Vodolije se lako mogu pogrešno razumeti. „Kao i njihov sestrinski znak, Blizanci, ovom vazdušnom znaku je potrebno mnogo razgovora i mentalne stimulacije pre nego što se zbliži sa nekim. Pazite: posvećenost nije obavezna za Vodoliju. Ovaj znak ceni nezavisnost i slobodu i možda će biti skloniji da prvo budu „prijatelji sa beneficijama“ ili da stvari u vezi ostanu nejasne. Oni vole da eksperimentišu i da deluju u toj opuštenoj varijanti, ali njihova emocionalna odvojenost i dalje je prisutna. Seks može biti malo neuredan i što je nekonvencionalniji, više im se sviđa“, kaže Mesa.

Najbolji spoj za seks: Škorpija i Blizanci.

Ribe
Pod vladavinom neuhvatljivog Neptuna, rođeni u znaku Ribe su duhovni i onostrani, kaže Mesa. Možda deluju misteriozno i u skladu sa svojim okruženjem.

„Prirodno empatične, Ribe se najbolje osećaju kada emocionalno leče one oko sebe. Njihovi neptunski snovi su skoro fizički i šareni, jer su rođeni sa živom maštom. Kada su zaljubljene, Ribe su romantične i zavodljive. Potrebe njihovog partnera su na prvom mestu, i slično kao i njihov sestrinski znak Škorpije, žude za spajanjem i fizički i duhovno. Nemojte se iznenaditi ako su Ribe neverovatno zavodljive. Njihov seks je erotski i hipnotičan, skoro kao san. Voda je njihov kriptonit, a jutarnji seks u polusnu je obavezan. To su neke od sklonosti u spavaćoj sobi ljudi rođenih u znaku Riba“, kaže Mesa.

Najbolji spoj za seks: Rak i Škorpija.

prva.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top