Fotografija Jelisavete Orašanin i njenog sina TOPI I NAJTVRĐA SRCA

Poznati

Fotografija Jelisavete Orašanin i njenog sina TOPI I NAJTVRĐA SRCA

Ona je podelila trenutak sa svojim naslednikom koji je svima probudio najlepše emocije.

Glumica Jelisaveta Orašanin podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj u avionu u svom naručju drži svog sina Bogdana.

Komentari ispod njene fotografije su se nizali, a jedan od najzanimljivijih je i komentar njenog kolege Miodraga Radonjića:

— Lagano on tebe u krilo kad se budete vraćali.

Kao lokaciju glumica je označila Italiju, pa se pretpostavlja da ovaj letela upravo na tu lokaciju.

On je spavao u majkinom naručju, a malo je reći da se na Jelisavetinom licu nije videla sreća.

Jelisaveta Orašanin
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Podsetimo, Jelisaveta je u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem od 2017. godine, a njihovo poznanstvo je bilo veoma neobično i simpatično, a kumovala je poznata dizajnerka Milica Opačič koja je bila zajednička prijateljica.

— Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor za Puls.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top