Čuvena voditeljka ostavila OPROŠTAJNO PISMO, odustala je od lečenja KANCERA!

Printscreen/Instagram

Poznati

Čuvena voditeljka ostavila OPROŠTAJNO PISMO, odustala je od lečenja KANCERA!

Već pet godina čuvena voditeljka BBC-a se bori sa opakom bolešću

Voditeljka Debora Džejms rastužila je mnoge, jer je odustala od lečenja i ostavila oproštajno pismo.

Ona je obolela od neizlečivog raka creva za koji je saznala 2016. godine i od tada je čekala svoj kraj jer su joj rekli da će živeti još pet godina.

Iskustva o lečenju i lavovsku borbu redovno je delila na svojoj Instagram stranici, pa je to uradila i sada, objavivši da je izašla iz bolnice i da se oprašta od svih.

– Ovo je poruka koju nikada nisam želela da napišem. Probali smo sve, ali moje telo jednostavno ne želi da učestvuje u tome. Moje aktivno lečenje je gotovo i sada sam prebačena na kućno lečenje, a moja neverovatna porodica je oko mene i moj fokus je da se pobrinem da me ništa ne boli i da provedem što više vremena sa njima – napisala je voditeljka na ovoj društvenoj mreži.

Njen post je lajkovalo je skoro 200.000 ljudi, napisan je i ogroman broj poruka kao podrška ovoj hrabroj ženi.

– Niko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju da hodam, spavam većinu dana, a većina stvari koje sam uzimala zdravo za gotovo su mi sada kao san. Znam da smo uradili sve što smo mogli…

Ona je objasnila da čak i sa svim inovativnim lekovima protiv raka na svetu ili uz neko magično, novo otkriće, nema velike šanse za ozdravljenje.

– Moje telo jednostavno više ne može da nastavi. Tokom više od pet godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti poslednji Božić ili kako neću dočekati svoj 40. rođendan ili videti svoju decu kako polaze u srednju školu, zapravo nikada nisam zamišljala da ću napisati onu u kojoj se zaista opraštam – napisala je Debora.

Ona je takođe dodala i to da joj je veoma žao i da se nada da će ipak njen život trajati duže.

– Mislim da je to bila neka buntovnička nada u meni. Niko ne može da kaže da je poslednjih šest meseci bilo ljubazno prema meni. Sve to što prolazim je srceparajuće, ali okružena sam sa toliko ljubavi da ako išta može da mi pomogne, onda je to ovo – napisala je Debora pred kraj.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top