3 znaka horoskopa koji najlepše vole

pixabay.com

Ljubav i seks

3 znaka horoskopa koji najlepše vole

Horoskop otkriva – koji znaci najlepše vole…

Koje žene najviše vole romantiku? Sigurno one koje upravo sada čitaju ovaj tekst, jer ih golica radoznalost da provere da li astrolozi kažu ono što one priželjkuju – koliko je njihov partner spreman da im ispuni snove.

Zaljubljenici u zodijak već znaju da su vatreni znaci obično strasni, vazdušni pomalo vetropirasti, a vodeni veoma osetljivi. Ali ko su oni „naj-naj“, ko će učiniti sve da vaša ljubav bude nezaboravna?

OVAN

On je nezaustavljivi osvajač, bićete njegovi i pre nego što uopšte shvatite ko je i zašto vam se dopada, tvrde astrolozi. Ovan uvek ima ideje za sjajne izlaske, spreman je da bude romantični udvarač, ali i uzbudljiv partner u trajnoj vezi. S njim nikad nije dosadno, ali ume da bude zahtevan i ljubav neće opstati ako davanje nije dvosmerno.

RAK

Sladak i pažljiv, on stvarno brine o partnerki. Rak je spreman da vas iznenadi sitnim zadovoljstvima kakve i sam voli i s njim retko ima dileme u vezi s istinskim osećanjima. Kazuje ih i pokazuje, tečno govori oba ova važna „jezika“ ljubavi.

ŠKORPIJA

Ume da bude tajanstven, pa i malo mračan, ali je uvek svestan svojih grešaka i spreman da radi na sebi. Zato može da, uz malo strpljenja, postane pravi partner iz snova. Ume da brine kao Rak, često je strastan kao Ovan, a svemu tome dodajte i duboko poznavanje psihologije zbog kojeg će čitati vaše želje „kao knjigu“.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top