BRITNI SPIRS IZGUBILA BEBU: Oglasila se POTRESNOM objavom koja cepa srce!

Printscreen/Instagram

Poznati

BRITNI SPIRS IZGUBILA BEBU: Oglasila se POTRESNOM objavom koja cepa srce!

Britni Spirs i njen verenik su radili na proširenju porodice, a sada su se suočili sa strašnim gubitkom.

Britni Spirs nedavno je uspela da se izbori za svoja prava kada je odlukom suda njenom ocu ukinuto starateljstvo koje je imao nad njom 13 godina, a taman kada je pomislila da joj je sve u životu krenulo uzlaznom putanjom, pop zvezda suočila se sa stravičnim gubitkom.

Name, Britni i njen verenik, Sem Ašagari, čekali su svoje prvo dete, a radosne vesti o prinovi pevačica je sa javnosti podelila prošlog meseca.

Koliko želi da se ostvari kao majka, četrdesetogodišnja zveda je u više navrata isticala, zbog čega je svoju sreću odmah podelila sa milionima ljudi, a sada joj se život ponovo promenio iz korena kada je izgubila bebu.

S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći – napisala je na početku svog emotivnog obraćanja Britni, i otkrila koliko joj situacija teško pada.

 To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo pre objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podelili smo tu vest. Naša ljubav je naša snaga – objasnila je pevačica i otkrila da ne odustaje od potomstva.

– Nastavićemo pokušavati da proširimo našu prekrasnu porodicu. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima – poručila je ona na svom Instagram nalogu.

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top